Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm olyat vágott a fejemhez, hogy köpni, nyelni nem tudtam hirtelen. Ti hogy reagáltatok volna erre?
Hogy mennyi buta és alacsony eq-val rendelkező ember van, szörnyű olvasni ezeket a kommenteket...
Én 25/f vagyok.
Először is, a szexualitást nem lehet senkitől kizsarolni, hiába mondja ez a sok csökött agyú, hogy erre épül a párkapcsolat, látszik hogy lövésük sincs a fogalmak jelentéséről. Pusztán az, hogy két ember között van szex, még nem tesz egy kapcsolatot párkapcsolattá (pl. szexkapcsolat), és fordítva, annak hiánya sem rontja le a párkapcsolatot, főleg ha a barátnőd még 17 éves, és szeretne várni. Jogod van eldönteni, mint amikor összejöttél vele (pláne ha még szereted is állításod szerint!) hogy így is megéri-e rá várni, vagy más lány után nézel. Neked nincs jogod őt zsarolni a szexel, vagy bármit is elvárni, ugyanis a kapcsolat nem elvárásokra, hanem önkéntes adásra épül. Ha ő le akar Veled feküdni, le fog, ha nem akar, jogod van Neked is tovább állni. Ne zavarjon az, hogy mi ilyenkor a "trendi". Hogy más lányok már 1 hét után ágyba vihetőek? Na és? A húgom is 2 évet várt az első szexig a barátjával, 18 éves szülinapjáig! Ez csak egyszerű formalitásnak tűnik, mégis lelki értelemben nagy jelentősége lehet... 8 éve járnak és az eljegyzést tervezik...A párkapcsolat minőségéhez ennek nincs köze, hogy mikor lesz szex. egy férfi legyen erős és hozzon áldozatokat néha a megfelelő nőért, ugyanúgy picsogás a férfiak részéről a "jaj már nem bírom ki szex nélkül" szöveg mint a nők részéről ugyanez. El fog jönni az ideje hacsak a barátnőd nem frigid amire kicsi az esély, és hidd el, HA TÉNYLEG SZERETED, hogy Neked is sokkal jobb lesz, ha Ő is akarja, élvezi és neki is jó. Itt a gyak-on csak ilyen kiégett ronda szexmániás nők vannak, akiknek a tanácsa annyit ér mintha egy útszélit kérdeznél meg bármiről is, csak lökik majd hogy "azonnal szex, a szex a lényeg, ha a szex nem jó blabla". És nézd meg hánynak van/ volt 8 éves párkapcsolata...max 8 hónap jó esetben. A párkapcsolatot a két ember azonos hullámhossza, megértése, intelligenciája, érzelmei fognak összetartani, a szex csak "megpecsételi". Nem a szexualitástól függ ez a dolog...éppen ezért van ennyi kiégett szerencsétlen aki már gyerekkorától szexel és nem is tud másban gondolkozni, vagy mást adni a partnerének...szexen alapulnak ezek a párkapcsolatok és emiatt is lesz vége.
Érdemes ezen elgondolkoznod.
Én a helyedben megbeszélném a barátnőmmel, FIGYELNÉK rá, hogy Ő mit szeretne, pláne ha szereted is. Mondd el neki, hogy kívánod, szereted és a szerelemeteknek fontos előrelépés lenne ez a dolog.
#44: Te ne haragudj mar, de amugy miota ismered ennyire az eletem? Oke, a hugodnak ket evebe telt, mire megbizott annyira a baratjaban, hogy lefekudjon vele. Nekem ez mar ment fel ev utan is, es egyaltalan nem bantam meg, egyutt vagyunk 3 eve. Nyilvan nem azt mondom, hogy ket nap utan mar le kell fekudni a masikkal (azt sem mondom, hogy ne, abbol is lehet kesobb JO kapcsolat:)), de a testiseg igen is fontos resze a parkapcsolatnak. Vagy kedves #44,te bevallalnad az orok colibatus a kedvesedert?
En ilyet elvarni sem tudnek a baratomtol, hiszen nyilvan szeretem, jot akarok neki, nem kinozni.
# 44
Inkább a te kommentedet volt szörnyű olvasni. És az még szörnyűbb, hogy te beszélsz érzelmi inttelligenciáról... Pfú.
Na, lássuk csak...
1. "Pusztán az, hogy két ember között van szex, még nem tesz egy kapcsolatot párkapcsolattá (pl. szexkapcsolat), és fordítva, annak hiánya sem rontja le a párkapcsolatot"
Első fele korrekt, második fele nem igazán. Már hogyne rontaná le?!
2. ". Hogy más lányok már 1 hét után ágyba vihetőek? Na és? "
Senki nem mondta, hogy feltétlenül az a jó, ha valaki azonnal odadobja magát.
3. "A húgom is 2 évet várt az első szexig a barátjával, 18 éves szülinapjáig! Ez csak egyszerű formalitásnak tűnik, mégis lelki értelemben nagy jelentősége lehet... "
Na ennél szánalmasabb dolog a világon nincs. Szerintem a szerelemben nincs helye formalitásoknak. A szexuaálitás nem egy mocskos, undorító dolog, ami levesz a nő értékéből, hanem egészséges nő kívánja, és ha még szerelmes is, akkor a szerelem kifejezéséhez használja, hiszen annak az egyik szebszebb módja a szeretkezés.
4. " Itt a gyak-on csak ilyen kiégett ronda szexmániás nők vannak, akiknek a tanácsa annyit ér mintha egy útszélit kérdeznél meg bármiről is"
Itt veszítette el minden hitelét az egész kommented. Nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek. Fogalmad sincs szerintem, hogy melyikünk kicsoda, milyen élte van, hogy néz ki...stb., mert ez egy anonim oldal. Valamint még az itteni felhasználók is túl nagy mintát jelentenek ahhoz, hogy az összeset egy kalap alá lehessen venni.
5. "Nem a szexualitástól függ ez a dolog...éppen ezért van ennyi kiégett szerencsétlen aki már gyerekkorától szexel és nem is tud másban gondolkozni, vagy mást adni a partnerének...szexen alapulnak ezek a párkapcsolatok és emiatt is lesz vége. "
Senki nem mondta, hogy csak attól függ.
A jó szex szükséges, de nem elégséges feltétele egy egészséges párkapcsolatnak. Én ezt próbáltam mondani.
Hamár annyira megy a vaktában ítélkezés: Úgy beszélsz, mint egy 0 szexuális kultúrájú és érzelmi intelligenciájú, szégyellős, frusztrált, éretlen fiúka (semmiképp sem férfi), aki téves erkölcsöködéssel akarja álcázni ezen hátrányos tulajdonságait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!