Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm olyat vágott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm olyat vágott a fejemhez, hogy köpni, nyelni nem tudtam hirtelen. Ti hogy reagáltatok volna erre?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt.Egy vitába keveredtünk amikor azt vágta a fejemhez,hogy hiába szeretem ő azt érzi,hogy ha nem fekszik le velem akkor én előbb-utóbb elhagynám vagy megcsalnám.Természetesen erre egy jó nagy hatásszünet után azt válaszoltam,hogy hülyeségeket beszél de hát... Szerintetek elvárhatja egy lány azt egy előtte rendszeresen szexuális életet élő férfitől,hogy felhagyjon a szexuális életével érte ?

2013. jún. 11. 23:26
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
19%
4 hónapja a barátnőd és nem akarja? Ez már a ló túlsó oldala. Értem én, hogy nem adja magát könnyen, de ezt akkor inkább nevezném elhúzódó flörtölésnek és nem párkapcsolatnak.
2013. jún. 11. 23:42
 22/68 anonim ***** válasza:
6%

egyébként végigolvasva mindent ak ommenteket is így kihámozva

ez a csaj kb hercegnő mesében él

a herceg vár a hercegnő 18 éves koráig majd leveszi az erény övét

az nem kevés idő bazz

2013. jún. 11. 23:43
 23/68 anonim ***** válasza:
9%

Ha egy egészséges fiatal nőnek 4 hónap után sincs igénye a szexre veled, akkor ott valami nincs rendben.

Kérdés, hogy érdemes-e várnod rá. Beáldozol egy fél évet vagy évet, aztán vagy jó lesz vele az ágyban vagy egy hideg fadarab lesz. Esetleg majd jön egy királyfi a fehér lovon, viszi a nőt, te pedig hoppon maradsz.

Neked kell eldönteni, hogy mennyi időt áldozol még erre a kapcsolatra.

2013. jún. 11. 23:43
 24/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat srácok,még az hozzáteszem,hogy a vita után ő van most megsértődve.És elérte,hogy én érezzek bűntudatot
2013. jún. 11. 23:46
 25/68 anonim ***** válasza:
11%
ne legyen bűn tudatod mert ez tuti nem fog veled kefélni jó ideig szerintem ha 1 hét után se fogja akarni szálj ki a dologból ez nem lesz jó neked se neki se
2013. jún. 11. 23:47
 26/68 anonim ***** válasza:
0%
Ha 40 évesen nem akarod szedni a Prostamol Uno-t akkor hetente 2-3 alkalommal már csak egészségügyi okból is ....
2013. jún. 11. 23:49
 27/68 Lilikécske ***** válasza:
43%

"Szerintetek elvárhatja egy lány azt egy előtte rendszeresen szexuális életet élő férfitől,hogy felhagyjon a szexuális életével érte ?"

És te elvárhatod tőle, hogy változtasson a szexuális szokásain?

Na és mi az, hogy ha nem teszi szét a lábát, akkor már nem is szereted?

Hagyd el, mert nálad jobbat érdemel!

2013. jún. 11. 23:50
 28/68 anonim ***** válasza:

"Köszönöm a válaszokat srácok,még az hozzáteszem,hogy a vita után ő van most megsértődve.És elérte,hogy én érezzek bűntudatot"

Bűntudatott ne érezz, de legyél tisztességes. Ne hagyd hogy felhúzzon. Az Ő döntése, ha neked nem tetszik elhagyhatod. Ha te érettebb vagy mint Ő, akkor a hisztit leszarod, és otthagyod. Ha meg nem akarod elhagyni, akkor meg kitartasz. A hisztinek akkor sem kell bedőlni. Egyszerűen legyél kedves, korrekt, és ne húzd fel magad. Nem a te dolgod megítélni, hogy Ő tisztességesen cselekszik-e.

2013. jún. 11. 23:50
 29/68 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy még szeretem.Sőt sajnos egy társaságunk is van,amire szerintem egy szakítás biztos rányomná a bélyegét a bulik hangulatára.Tényleg nem tudom,hogy mit csináljak most egy jó szex rendkívül jól esne,de nem vagyok képes megcsalni. :(
2013. jún. 11. 23:51
 30/68 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a lány nem normális, már ne is haragudj...
2013. jún. 11. 23:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!