Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagáltatok volna a helyemben ill. a párom helyében?
A párommal és haverjával beültünk hármasban egy helyre. Rendeltünk, majd mikor a felszolgáló srác hozta ki mindenkinek amit kért, az enyémet hagyta utoljára, és közölte, hogy arra ő meghívott. Úgy meglepődtem, hogy épp csak kinyögtem egy köszönömöt, ő meg csak mosolygott szemtől szembe, le se sz*rta, hogy ott ül mellettem a párom (nem volt félreérthető a helyzet, a hülye is látta, hogy mi együtt vagyunk mivel végig átkarolt vagy a kezemet fogta.)
Nem volt ez bunkóság a sráctól?
Párom ugyan elviccelte a dolgot, mondta, hogy "csak nem szemeztél vele?" ... De nem szemeztem!
Mikor barátom fizetett, már nem az a felszolgáló srác jött ki, hanem egy másik, így ő csak közölte, hogy "kollega meghívta a kisasszonyt, így az nem szerepel a számlán".
Ez csak nekem megdöbbentő? Annyira kellemetlen volt a barátom előtt.. Vissza kellett volna utasítanom? Vagy ha már így alakult, akkor mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!