Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit reagáltatok volna a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagáltatok volna a helyembe?

Figyelt kérdés
több mint fél éve ismerek egy csajt neten, szinte minden nap beszélgetünk nagyon jól megvoltunk... Valami nagyon nyomasztotta pár napja de nem merte elmondani. Tegnap viszont hosszas győzködés után bevallotta, hogy nem ő az akivel beszélek. Nem ő volt a képeken amit küldött, más a neve, máshol lakik, EGY KAMU. Nagyon hozzánőtt a szívemhez, de ahogy elmondta hogy mi a helyzet, teljesen besokaltam és azóta nem beszéltünk. Nem tudom mit hidjek most.. Azt hittem bele szerettem abba aki régen volt de már nem tudom mit gondoljak..... mit csinálnátok a helyembe?
2013. máj. 22. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell neten ismerkedni.
2013. máj. 22. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Aki nálam hazugsággal kezd, az nem tudja jól folytatni, mert nincs mit.

Ha valamit utálok, az a hazugság. De ezt nagyon.

2013. máj. 22. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:

nehéz talán lapát

az egyénisége az övé ,de átvert

talán ha megindokolná

mellette szól ,hogy elmondta

2013. máj. 22. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Megszakítanám vele a kapcsoaltot. Egy iylen hazudós kis ribire nem lenne szükségem. Gondolj bele! HA most hazudott valszeg másban is hazudna. Meg aztán nem ő van a képeken, ebből pedig az következik hogy k*rvára de ronda csaj lehet.
2013. máj. 22. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Örülj,hogy bevallotta.

Van olyan akit 3 évig hülyített egy PASI!

Kamureget kell nézni az Mtv-n.

Amúgy attól függ,hogy miért tette.

2013. máj. 22. 23:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért csinálta elmondása szerint mert egy másik sráccal akart kib..ni. sikerült is neki. Fészen ismerkedtünk össze egyik legjobb barátnőjén keresztül
2013. máj. 22. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!