Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől lehet ez a hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ez a hirtelen változás?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta tervezzük párommal, hogy szeretnénk egy gyereket, ami most nagy valószínűséggel valöra is fog válni. Viszont férjem mintha pánikba esett volna. Azzal jön, hogy hülyeség volt ez az egész, mégsem gondolta komolyan, lehet inkább később kéne. Ráadásul szinte igyekszik este minél később hazaérkezni, hogy velem ne nagyon kelljen találkoznia.

29/N

2013. jún. 10. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:
ezt vele kéne megbeszélni. talán bepánikolt...?
2013. jún. 10. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
egy gyerek félelmetes dolog egy felkészületlen férfi életében.Retteg most valahol elbújva :D
2013. jún. 10. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a gyerekvállalástól ijedt be lehet mástól próbálj meg rá hatni beszélni vele nyugodtan. Hiszen a gyerekvállalás nagy dolog te is sokat fogsz változni nyügösebb leszel minden sokkal nehezebb lesz mint terhesség alatt mint utána megváltozik a kis nyulgalmas élet és ezt érdemes átgondolni átbeszélni
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyilván pánik. Vagy egyé dolgok...pl bizonytalannak érzi a kapcsolatot. Mit tudjuk mi....sosem értettem mi értelme itt tudakolózni olyan ügyben, amiről mi SEMMIT NEM TUDUNK, nem úgy mint a párocskád......
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a párod miért viselkedik így, de voltam hasonló helyzetben.

Féltem, hogy gyerekünk lesz, mert bizonytalan voltam a kapcsolatomban. Végül elváltunk.

2013. jún. 11. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!