Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! De mitől hirtelen ez a nagy változás? Szerintetek lányok tanácsát kérném elsősorban .
Ha azt mondta,hogy Veled akar maradni,akkor valószínűleg csak többet akar a barátnőivel lenni és egy kicsit több szabadidőt szeretne!
Üdv!
én próbálok neki szabadidőt hagyni de mikor már mondja hogy ne kísérjem haza azért mert zenét akar hallgatni hát ja faxa
fontosabb neki a zene mint én? vagy mi
meg régebben arról beszéltünk hogy mi lesz a kisbabánk neve majd, milyen jó lesz ha együtt élünk, mit csinálunk majd a..... meg ugy mindenről.Mostmeg abból egy egy beszélgetés szia drágám,mi zujs,tanultál, mit csináltál ma azt ennyi
Most én magamból indulok ki én igy szoktam ált. lekoppintani a srácokat..sztem rájött h ő inkább barátnőzik mint pasizik és lehet h már annyira nyomulsz meg kedveskedsz neki h elege lett és nem tudja h h mondja meg neked h vége mert ez neki sok és úgy h ne bántson meg..
szal beszélj vele h mondja el az érzéseit vagy mit gondol a kapcsolatotokról.
17/L
Hát, így is alakulhat, úgy is alakulhat... Mármint arra gondolok, h nekem is volt dolgom olyan sráccal, akit a végén már inkább kerültem, szilveszterkor sem hagytam, h hazakísérjen, és a minimálisra próbáltam meg csökkenteni a találkozók számát, mert úgy éreztem, megfulladok. Egyrészt nem is voltak bennem olyan mély érzések, de nem is hagyta, h kialakuljon, már az első randink óta bombázott az smsekkel, meg hívott telefonon, ki sem bontakozhattam. Egy idő után sok volt, és kiléptem a kapcsolatból. 2 hónapot se bírtam vele. Szóval így is alakulhat. De kívánom, h ne így alakuljon, hanem a másikféleképp, vagyis h egy kicsit szeretne barátnőzni, ellenni egyedül. Kicsit jó néha külön lenni a párunktól, teret engedni neki. Szóval lehet, h most erre vágyik. Ha nem akarsz átesni a ló túloldalára, és nem akarod, h megtörténjen veled is az, ami anno az én pasimmal megtörtént, (már h szakítottam vele, mert nem hagyott élni), akkor legyél óvatosabb. Egy idő után érezheti úgy a barátnőd, h túl sok vagy.
Nem kell mindig hazakísérni, nem kell folyton egymás nyakán lógni. Kell egy kicsit hiányozni a másiknak.
Erre törekedj, és akkor működni fog. :)
23L
Szerintem az még odébb van. Addig még sok minden változhat, és változni is fog.
Házastársaknak is kell néha pár nap külön. Édesapám pl minden tavasszal és ősszel lemegy 1-2 hétre a Balatonra horgászni, addig mi meg itthon vagyunk édesanyámmal meg tesómmal, és jól elvagyunk. :) Minden este felhív olyankor minket, beszélünk pár percet és ennyi.
Szóval ne félj attól, h majd kizár a lakásból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!