Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a szerelmem? Hogy tud kialudni belőle ilyen hirtelen az a féktelen, őszinte szerelem, ami még 8 napja megvolt?
Nem vagyunk már tinik, 30hoz közel. Két hónapja tart ez az igazi szerelem, de tényleg mindkét részről, szoros kapcsolat alakult ki közöttünk. Mintha eggyütt lélegeznénk. Aztán egyszercsak már nem is mondta hogy "tudod hogy, szeretlek. meg imádlak" meg minden ami ekkor természetes. Ha kérdőre vonom, a válasz: Nem Te vagy a gáz, mikndent jól csinálsz.
"Én vagyok a hülye teljesen, mert nem tudom mit akarok, teljesen elvetted az eszem"
Nem tud válaszolni, vagy nem akar arra akérdésre: Szeretsz vagy már nem. nem tudja mit érez. Facen továbbra is beszélünk, személyesen is kijövünk, de nincs meg a "tűz" részéről.
Segítsetek mi lehet a legjobb lépés részemről most? Kivárjak, vagy lépjek valamit? Ami biztos így mág nem fájt semmi soha. Szinte síró görcsim vannak, ha rágondolok nem fog szertni többé.
27/F
Első válaszoló:
"tudod hogy, szeretlek. meg imádlak"
Ezeket a szavakat Ő mondogatta mindég nem én. Én is csak ritkábban mert tudtam hogy tudja.
Második válaszoló:
Igen érzem, hogy néha "sok vagyok", csk próbálom megérteni hátha segíthetek neki.
"aki anno ÍGY jött rá,mit veszíthet ha nem tapos a hölgy után,akit majdnem faképnél hagyott"
Akkor te is rámenős voltál nem, vagy mit értesz taposás alatt?
Most mielőtt időt adok neki, hogy fogalmazzam meg neki? vagy csak tünjek el szolidan?
"Nem tud válaszolni, vagy nem akar arra a kérdésre: Szeretsz vagy már nem"
Szerintem bárhogy is van, ilyen kérdésekkel ne idegesítsék az embert. Hót biztos vagyok benne, hogy ha én kétségek között lennék, és a párom elkezdene nyomulni ezzel a kérdéssel, hát az baromira idegesítő és kiábrándító lenne.
Én sem tudom a választ a problémára, lehet mégsem akar téged, megismert és valami hiányzik neki, nem érzi az összhangot.... lehet nem fog menni. Viszont ha esetleg csak egy megingás ez legalább hagyd már levegőhöz jutni. Mást nem nagyon tudsz tenni.
Légy türelmes :)) Várj egy kicsit, tudom, hogy ilyenkor nehéz :)
De adj Neki időt, és szabadságot egy kicsit.
Szellőztesse ki magát...ha ekkora a Szerelem, vissza fogtok találni egymáshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!