Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a szerelmem? Hogy tud kialudni belőle ilyen hirtelen az a féktelen, őszinte szerelem, ami még 8 napja megvolt?
Nem vagyunk már tinik, 30hoz közel. Két hónapja tart ez az igazi szerelem, de tényleg mindkét részről, szoros kapcsolat alakult ki közöttünk. Mintha eggyütt lélegeznénk. Aztán egyszercsak már nem is mondta hogy "tudod hogy, szeretlek. meg imádlak" meg minden ami ekkor természetes. Ha kérdőre vonom, a válasz: Nem Te vagy a gáz, mikndent jól csinálsz.
"Én vagyok a hülye teljesen, mert nem tudom mit akarok, teljesen elvetted az eszem"
Nem tud válaszolni, vagy nem akar arra akérdésre: Szeretsz vagy már nem. nem tudja mit érez. Facen továbbra is beszélünk, személyesen is kijövünk, de nincs meg a "tűz" részéről.
Segítsetek mi lehet a legjobb lépés részemről most? Kivárjak, vagy lépjek valamit? Ami biztos így mág nem fájt semmi soha. Szinte síró görcsim vannak, ha rágondolok nem fog szertni többé.
27/F
Basszus legyél már férfi! Úgy nyígsz mint egy fürdős kur*va! Hagyd békén és követeld már állandóan rajta, hogy szeret-e! Ezzel csak azt éred el, hogy rövidesen elhagy. Azt se értem mit akarsz te szerelemmel két hónap után, amikor még nem is ismeritek egymást rendesen! Én fél év után mondtam a barátnőmnek először, úgy hogy két éve ismertem már.
Szedd össze a tökeidet a fiókból és viselkedj férfiként, mert nemsokára egyedül töltheted az estéidet.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!