Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemények arról, ha a bizalom hiányában, a párotok megakarja nézni a Facebook levelezéseiteket?
Tök jó,hogy ennyire általánosítasz.Illetve lenézed a pasikat:) Látom az megy.
Képzeld.Nem várok el semmit a barátnőmtől ilyen téren.Ő is szabad ember.Velem van.Tudom,hogy nem csal meg.Azt néz meg akit akar,azzal beszél akivel akar.Számomra ez természetes.Én nem féltékenykedek.
Nehéz felfogni,hogy vannak ilyen emberek?
Én terrorizálás miatt kiadtam a jelszavaimat és azért is mert nem volt takargatnivalóm. Csak túlzottan féltékeny...
és hát... nem alakult jól..
Ok, elmondok egy történetet még az iwiw korban történt.
Az egyik barátnőm egyszer összejött a településünkről egy sráccal. A srác nagyon aranyos, kedves volt, emberileg ütötte az átlagot. Nagyon szerette a papáját de gyerekkorába meghalt. Nagyon bálványozta őt. Sokat mesélt még nekem is róla, milyen értékeket köszönhet neki.
Egyszer aztán barátnőm között iwiwen a barátja papájára terelődött a szó. És hát elmondtam neki az igazságot, hogy itt nálunk mindenki úgy tudja, hogy a férfiakat szerette és csak azért házasodott meg, mert anno az ilyen hajlamú embereket minimum börtönnel büntették. És persze megbeszéltük, hogy soha nem mondjuk el a srácnak, mert nem akartuk ilyen "pletykákkal" besározni.
A beszélgetés feledésbe merült. A srác egyszer megkapta a barátnőm iwiw jelszavát és viszont "biztosítva", hogy nincsenek titkok közöttük. Egy ideig minden rendben volt, de egyszer a srácra is rájött a féltékenységi roham és átkutatta a lány összes iwiw üzenetét. Akkor megtalálta a mi levelezésünket is. A srác nagyon kiborult, borult a bili. Először a barátnőmet hordta le minden hazudnak, aztán rohant a mamájához. Bár később a mamája is beismerte, hogy így volt... akkor a srácnak már nagyon oda volt. A legszentebb gyerekkori emlékei kérdőjeleződtek egy ilyen ostobaság miatt.
Én ezért nem tartom jó "ötletnek" hogy ennyire kitárulkozunk a másik előtt. Egy kapcsolatban szép az őszinteség. De vannak olyan dolgok, amiket nem bölcs dolog tovább adni. Még akkor sem ha az épp a mi párunk.
Miert csak feltekenykedes miatt lehetne megnezni? Pl egyszer kuldott nekem vmit, meg akarja talalni de o mar kitorolte magatol...nem vagyok otthon, erre belep es megkeresi nalam? Engem ez miert kene hogy zavarjon? Nincs takargatnivalom, hadd keresse meg....
Mivel kb paromon es kozos haverjainkon kivul nem beszelek kb pasikkal face-n meg kb sehol ezert nincs feltekenykednivaloja...es nem is az
Minálunk érdekes story volt.
Néhány hónapja szakítottak a menyasszonyával mielött mi összejöttünk és megvoltak még a leveleik.
Nem fogjátok kitalálni,hogy mit mondott! "dobd ki nyugodtan!" Nemet mondtam és azt,hogy majd te kiválogatod és kidobod!
Sose dobtuk ki,egy tűzben égtek el a házunkkal együtt..
Sőt van úgy,hogy telefont cserélünk,ha vmelyikünké lefogy de kell neki,hogy telefonálni tudjon.
MI KETTE EGYEK VAGYUNK!
Minden közös,pontosabban ami az enyém az az övé is!
Nincs SEMMI titkunk.
Lehet hurrogni ,hogy ez meg milyen má!?
Milyen? 16 éve működik.akkor lehet,hogy talán jó?Én nem tudnám,de ő se, elképzelni,hogy ez az enyém az a tiéd.
Látom páran nem tudták értelmezni a kérdést.
Azért akarja megnézni a leveleket stb.Mert nem bízok benne!
Kérdem én.Mi értelme van ilyen kapcsolatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!