Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a vélemények arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemények arról, ha a bizalom hiányában, a párotok megakarja nézni a Facebook levelezéseiteket?

Figyelt kérdés
Magánszféra, vagy megnézheti nem vennétek ellenőrizgetésnek vagy szemmel tartásnak?

2013. jún. 7. 11:41
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
88%
Ez elvi kérdés ne nézegesse, nem azért mert bármit is találna ott hanem mert ennyire meg kéne biznia bennem. Az meg a legnagyob pancser aki ott hagy olyan üzeneteket aminek nem kéne ott lennie. Ha valaki tilosban jár és nem akarja hogy kiderüljön akkor nem hagyja ott az árulkodó jeleket. Szóval csak ne nézegesse.
2013. jún. 7. 11:56
 12/53 anonim ***** válasza:
100%

Több okból sem engedném.

Az egyik, hogy kell, hogy legyen benne annyi bizalom irányomban, hogy megelégszik azzal, amit én elmondok neki és tartsa tiszteletben a magánszférámat.

A másik oldal az az, hogy a privát üzenetek esetén a beszélgetőtársak abban a hiszemben írnak bármit is, hogy azt csak én olvasom, ehhez a páromnak végképp semmi köze nincs.

A harmadik meg az, hogy voltak kapcsolataim ő előtte is, arról meg megint nem kellene olvasgatnia.

Elégedjen meg annyival, amennyit enélkül megkap belőlem.

2013. jún. 7. 11:56
 13/53 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rejtegetni valónk,de a magánszféra az magánszféra. Szerencsére ilyenek nálunk fel sem merülnek. Hagyta már otthon nekem a laptopját,megnyitva fb,email,minden. De fel sem merült,h bármelyikbe is belenézzek,nem az én dolgom. Ez a bizalom. Enélkül nem működhet egy kapcsolat.
2013. jún. 7. 11:57
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedném neki, és nem is kérnék ilyet tőle soha. Inkább vezessen félre valaki, akit szeretek, minthogy ennyire paranoiás legyek.
2013. jún. 7. 11:59
 15/53 anonim ***** válasza:
95%
Bocs, de ez elvi kérdés. Az egy dolog, hogy ti tudjátok egymás jelszavát, majd jöttök ide sírni, hogy ki nézegette meg a másikét meg ilyenek. Nincs rejtegetni valóm, de ha valaki a magánszférámat nem tiszteli, az engem sem tisztel és ha már alapból felmerül a bizalmatlanság, ott mindenről beszélhetünk, csak egészséges kapcsolatról nem. De ott sem, ahol a másiknak kell az érzés, hogy bármikor rálátása legyen a másik magánszférájára. Röpülne. Ennyi.
2013. jún. 7. 12:00
 16/53 anonim ***** válasza:
92%
Valahol mind két tábornak igaza van, ha nincs rejtegetnivalója ugyan miért ne nézhetné meg? Ha a párom esetleg kételkedne bármikor megmutatnám neki mi veszteni valóm van? Aki nem engedi és jön a "kalap, kabát" szöveggel ott általában valami nem oké. Persze a magánszféra fontos tényező a kapcsolatban, de én úgy gondolom, hogy ha valaki nem bízik a párjába gyakran okot is kap rá (nyilván nem az elmebetegekről beszélek)és mint tudjuk legjobb védekezés a támadás.
2013. jún. 7. 12:06
 17/53 anonim ***** válasza:
36%

Lelehet pontozni,attól még aki titkolózik,annak meg is van az oka rá...

Ez a magánszféra szöveg meg akkora kamu,mint a ház.

A fontos dolgokat biztos h nem face-en beszélem meg senkivel,azokat a lightos dolgokat,amiket meg ott beszélek,bárki láthatná,legfőképp a párom.

2013. jún. 7. 12:10
 18/53 anonim ***** válasza:
Ha tudom, hogy van oka a bizalmatlanságra, mert valami gyanúsat tettem esetleg, akkor nyugodtan megnézhetné, nincs vaj a fülem mögött. Aztán úgysem talál semmit.. hátha ezzel közelebb kerülünk ahhoz, hogy visszanyerje a bizalmát.
2013. jún. 7. 12:12
 19/53 anonim ***** válasza:
Felőlem azt gondoltok, amit akartok és akkor turkáltok egymás életében, amikor akartok, én tudom, hogy nem vagyok sáros semmiben és így sem engedem meg neki, de neki sem jut eszébe, hogy ilyenekről faggasson. Egyszerűen neki sem férne ez bele, ahogy nekem sem. Ugyanúgy, hiába hagyom elöl a telefonom, nem túr bele, ahogy én sem az övébe, mert tisztelem annyira, hogy nem tesz ilyet. Mi az ilyet szavakkal oldjuk meg. Megbeszéljük egymással, nem pedig kémkedünk a másik háta mögött.
2013. jún. 7. 12:23
 20/53 anonim ***** válasza:
67%
Barmikor megnezhetne de nem teszi :) aki meg a maganszferaval jon annak tuti van vmi rejtegetnivaloja....nekem max csak akkor van, ha ajandekot, meglepit szervezek neki :) lesz@rom, megnezi-e vagy sem :) es forditva is igy van:)
2013. jún. 7. 12:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!