Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan segítsem meg a kedvesem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segítsem meg a kedvesem dolgát még visszaáll a bizalom?

Figyelt kérdés
Szeretném ezt megoldani, és tudom, h ehhez türelem, megértés kell és nem veszekedni mikor a téma előkerül. Ennek elősegítésére kéne néhány gondolat és tanács, ami mindvégig a szemem előtt lebeghet.

2013. jún. 7. 08:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Megcsaltad és kiderült?
2013. jún. 7. 08:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Igazság szerint ha egyszer eljátszottad a bizalmát,nem ezer százalék,hogy sikerül majd visszaszerezned.Ha sikerül is,az nem két napba fog telni.
2013. jún. 7. 08:23
 3/7 A kérdező kommentje:
nem csaltam meg
2013. jún. 7. 08:24
 4/7 A kérdező kommentje:
hozzátehettem volna h tudom h sokáig tart, de a poz végkifejletet a szívem mélyén érzem. azt sem tudom miért tettem. Beregeltem egy "társkeresőre". Na jó, tudom h a nehézségeink vezettek el odáig, de ezeket lezártuk és úgy néz ki rendeződnek. Szóval a múlt árnyai.... pfúúú
2013. jún. 7. 08:26
 5/7 zoliba' ***** válasza:
100%

ennek egy gyógyszere van : IDŐ !

Ne erőltesd! Ne kaparj,mert annál mélyebbre ásod magadat. Tapasztalat.

2013. jún. 7. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy esélyt kaptál. Nekem az sem jutott. Becsüld meg. Bizonyits sokat.
2013. jún. 7. 08:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Pfú!

Az én párom is ezt tette velem kb. 3 éve. Én is regisztráltam, megbeszéltem vele 1 randit, ahova a kislányunkkal mentem el. Hát majdnem válás lett belőle. De a picit is néztem,s láttam, hogy tényleg bánja, meg mindenféle magyarázatot adott.

Ráadásul 1x megcsalt, amit utána bevallott.

Erre én csak azt tudom mondani neked is, hogy megbocsátani lehet, de elfelejteni soha...Készülj fel rá, ha túl is léptek rajta, mert nyilván ő is hibás volt, hogy így alakult( ezt nehogy mondd neki!!!) mindig a fejedhez fogja vágni, ha olyan lesz a szitu.

Most pedig kepessz, szeresd, járj a kedvében, nyald ki a s*ggét is! És beszéljétek meg a problémáitokat, hogy javíthassatok rajta.

2013. jún. 7. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!