Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám rávenni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rávenni, hogy bízzon bennem?

Figyelt kérdés
Még nem túl sok ideje...egy hónapja vagyunk együtt a párommal, és személyében azt hiszem...megtaláltam a másik felem. Nem sok idő tudom, és én kitartok, türelmes vagyok, de van benne egyfajta félelem, nem tud teljesen megbízni még bennem. 1,5 éve volt egy hosszabb kapcsolata amiből a lány lépett ki. Már túl lépett teljesen, de 1,5 évig szinte betegesen került minden lányt, mert félt újra csalódni. Én itt vagyok neki minden erőmmel támogatom és tényleg kitartok mer én is átéltem ugyan azt amit ő. Csak valami ötlet, hogy mivel tudnék egy kicsit több bizalmat fokozatosan kapni tőle? ÉS ne mondjatok olyanokat, hogyha nincs bizalom halálra vagyunk itélve, mert ez nem igaz...annyi azért van:)

2013. máj. 30. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki, hogy megbízhat benned. Tartsd be az ígéreteidet, érezze, hogy melletted biztonságban van, és legfőképp azt, hogy szereted. Amúgy lehet az előző kapcsolatában történt valami, ami miatt idő kell neki, hogy újra bízni tudjon. De ha látja, hogy bízhat benned és egy biztos pont vagy az életében, ezek idővel megszűnnek.
2013. máj. 30. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
ilyen nincs, a bizalom magától alakul ki, ahhoz idő kell, 1 hónap, legyél türelmes N
2013. máj. 30. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne akard rá venni erőszakkal hanem várj , türelem és meglátod ,hogy egy idő múlva meg fog benned bízni. Érthető az ,hogy fél és mutasd is felé azt ,hogy te megérted és nem sürgeted.
2013. máj. 30. 22:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Az igazi bizalom kialakulásához évek kellenek .1 hónap után ne várd el tőle hogy bízzon benned főleg ha rossz tapasztalati voltak előtted , légy türelmes vár majd kialakul.
2013. máj. 30. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!