Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bízik meg bennem? Miért nem mondja el mi bántja?
Most már több mint fél éve vagyunk együtt, de még mindig nem képes benne 100%-an bízni. Mondta, hogy ő soha senkinek nem fog megnyílni és nem is nyílt.
Csak annyira bánt, hogy nem mondja el soha hogy mi bántja.
Én is eléggé ilyen vagyok, mert engem az élet során mindig mindenki csak bántott lelkileg és nem tudtam megnyílni senkinek, aztán az exemnek, akivel egy évig voltunk együtt két hét alatt menyíltam és boldog voltam. A mostani barátomhoz több idő kellett, mert csúnyán csalódtam az előző kapcsolatomban, de neki is megtudtam azért nyílni.
Na most nekem ő tényleg bármit elmondhatna, mert nem fogom visszamondani senkinek.. ismer már. De hiába kérlelem hogy mondja el mi baja, akkor sem teszi. Mindig azt mondja semmi.
Csak bánt, hogy pont bennem nem bízik.. :/
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!