Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok szeret engem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok szeret engem? 2-szer már megcsalt, de most azt mondja szeret.

Figyelt kérdés

Együtt voltunk 1,5 évig, de 2-szer megcsalt, a 3. alkalomnál azt mondta nem akarja velem folytatni... Nekem ez nagyon fájt, mert én szerettem. Ennek 2 éve.

Azóta nem volt kapcsolata, csak egy éjszakások, vagy szexkapcsolatok. Most felhívott hogy szeret engem, hiányzom neki, megváltozott és próbáljuk meg újra. Szerintetek tényleg szerethet?

2013. máj. 24. 19:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudod van az a dolog hogy ha valaki szeret téged akkor nem csal meg. Ez a állítás amúgy igaz.

21/F

2013. máj. 24. 19:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki 3 megcsalás után se jött rá, hogy csak akkor kell, ha nincs más, az megérdemli, hogy még 10-szer megcsalják.
 3/14 anonim ***** válasza:
Ebből nekem egyértelműen az jön le, hogy nem egy megbízható típus. Ha tényleg szeret is(amit csak ő tud, hogy igaz-e) akkor is félre fog lépni, mert az emberek nem változnak könnyen.
 4/14 anonim ***** válasza:
Faszt, cask nem talál olyan hülyét aki bevenné a hülyeségeit.
 5/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen nem változik.Ne élj mesében. DOBD KI
 6/14 anonim ***** válasza:
Hazudik, már nem szeret, és kevesebbszer szexelt a szakítás után, mint amennyinek mondja.
 7/14 anonim ***** válasza:
Ez az est kabaréja! :D:D:D Persze, én meg néger vagyok és fehér csokit eszem :)
 8/14 anonim ***** válasza:
ne legyél naív!
2013. máj. 24. 19:25
 9/14 ASOT ***** válasza:
Igen ilyen egyszerű ahogyan az 1-es írja.
2013. máj. 24. 19:26
 10/14 anonim ***** válasza:

Te hány éves vagy? még hiszel a mesékben?

ébredj már fel, mert ez baromság, változik egy fenét, vagyis igen, csak jobban fogja ezt folytatni, hiszen Melletted lehet, úgyis visszajössz N

2013. máj. 24. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!