Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem gondoltok arra, hogy a párotok előttetek kivel mit csinált? Hogyan szexelt pl?
Hát, gondolom lefürdött már az azóta. :D
Ne érdekeljen.
Bár, volt egy kicsit r1banc hajlamú barátnőm, ott már elagyaltam rajta... Nem sokkal rá, vége lett a dolognak. (a kapcsolatnak)
Figyelj, egyet fogadj el. Te vagy jelene és ha minden jó akkor a jövője is. A múlttal nem ér foglalkozni.
De amúgy, mi a barátommal megbeszéltük pl, hogy kik voltak a fontosabb exei és azokkal mik történtek stb. Én is ugyanígy elmondtam neki mindent a volt barátomról.
Persze nekem is van hogy eszembe jut amikor nála alszom, hogy basszus ebben az ágyban már mennyi csaj volt stb, meg hogy biztos E.-vel itt mennyit szexeltek. De nem foglalkozom vele, mert tudom hogy ÉN vagyok a jelene, nem pedig ők.
17/L
Hát mindig mindenkivel meg szoktam beszélni. Persze nem részletesen, de tudják kivel mi volt és hogyan. De jobb ha tudják, mint hogy később legyen félreértés. Persze nem az első randin ecsetelem hosszasan a korábbi szexuális életemet, de szex témában előjönnek dolgok. Nem szégyenlem, nem tagadom le, vagy kerülöm ki a témát. És ezt elvárom viszont is. De ahogy sokan írják, az a múlt, maximum meríteni lehet belőle. Az aktuális partner a jelen és csak ő számít.
4-es: Szerencsés a barátod;) Biztos imád
25/f
Hűha, ha nekem lennének ilyen problémáim! :D
Az exem bi volt, majdnem száz férfival és nővel volt már együtt. Én hetero vagyok, olyan félszáz pasinál tartok.
Szerintem ne érdekeljen mit csinált a párod előtted!
Most TE vagy neki, ennyi.
Összehasonlítás persze mindig van, de ne foglalkozz vele! Ha már 3 hónapja veled van, akkor jelen percben nagyon valószínűleg úgy gondolja: Te vagy a legjobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!