Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Hogyan gondolkodnátok a helyemben?
1es te bolond vagy, ne haragudj. :)
első szerelem az örök, bárki bármit mond VISZONT nem véletlenül lett vége és meg kell próbálnod elfelejteni.
Bár tudom nem fog menni teljesen viszont gondolj arra hogy volt ok amiért nem folytatódott.
És szereted a vőlegényedet, és ha ezért szakítasz vele akkor elveszíted azt aki tényleg el szeretett volna venni.
Gondolj bele: szakítasz, összejössz az elsővel, megint ugyanazok a problémák és vele is szakítasz, ugyanott vagy, aztán jön egy másik ember akivel összejössz és ugyanez lejátszódik.
Mindig elfogsz veszíteni valakit miatta, az igazit.
Első válaszolónak: NEM megoldás hogy szakítunk, ha mindig ezt csinálnánk akkor egyedül lennénk mindig.
Nem vagyok bolond,csak egyszerűen én az a típus vagyok,hogy ha érzelmileg bánt a párom,akkor lehet akármilyen szerelem,kiöl belőlem minden érzelmet,totál semleges lesz számomra az illető. Volt már erre példa,tudom mit beszélek.
És nem azt mondtam,hogy a vőlegényével szakítson,hanem az exével szakítson meg minden kapcsolatot.
Bocsi a bolondozásért ez egy hülye szóhasználat nekem :)
Most keltem, másodjára tényleg más értelme van a válaszodnak :) :P
bocsi! akkor viszont igazad van :)
Ugyan,nem haragszom. :)
Örülnék én is ,ha csak most keltem volna. :D De a munka,az munka. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!