Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aninak22 kérdése:
A barátom nagyon önző és nem akarja elhinni nekem, és azt mondja, hogy én vagyok az önző, amiért ezt mondom és utána nevet! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szeretjük egymást és nemrég óta járunk (6 hónap). Mivel nincs testvére megértem, hogy kicsit önző, de ennyire senki sem lehet az!! Még az ágyban is csak magára gondol!! (én soha nem tudok elélvezni)De nekem még így is a legjobb az ágyban!!! És hiába mondom neki, de nem akar róla beszélni, és amikor kicsit duzzogok, akkor persze akar beszélni és ki is akad, h ilyesmiről kell beszélgetni!! Szeretem őt és ő is szeret!! Nem akarom elhagyni mivel ez lenne életem legnagyobb hibája!! Kérlek segítsetek!!! Mit csináljak?? :'(2013. máj. 25. 20:47
1/2 anonim válasza:
az önzőségnek semmiköze, hogy valakinek van-e testvére vagy nincs, nekem nincs, az exemnek volt, hát ő ilyen volt az ágyban, elvárta meg tegyek mindent, fordítva semmi
attól hogy szereted, meg életed legnagyobb hibája, hát nem akarlak elkeseríteni, de ez nem fog menni, v megoldjátok v előbb utóbb vége az egésznek
2/2 A kérdező kommentje:
Megpróbálok beszélni vele, ha fontos vagyok akkor remélem kicsit gondol rám is!! Ha meg nem, akkor tényleg nincs értelme ennek a kapcsolatnak, de nem találnék mások olyan fiút, mint ő!!!
2013. máj. 25. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!