Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a vélemények arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemények arról, ha a bizalom hiányában, a párotok megakarja nézni a Facebook levelezéseiteket?

Figyelt kérdés
Magánszféra, vagy megnézheti nem vennétek ellenőrizgetésnek vagy szemmel tartásnak?

2013. jún. 7. 11:41
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
71%

Ha nincs vaj a fülem mögött akkor sincs semmi köze kivel és mit beszélek!

Utálom a féltékenykedést is.Ha nem bízik meg ennem akkor szakitok.

2013. jún. 7. 12:46
 32/53 anonim válasza:
Ha nincs bizalom akkor a fene megette az egészet!
2013. jún. 7. 13:54
 33/53 anonim ***** válasza:

pedig elég sok esetet hallottam már, facebookos titkolózásokról inkább pasi részről, de lányéról is. na ilyenek miatt van bizalmatlanság hogy "majd előtte kitörlöm a kompromittáló dolgokat"... na igen. sokan hiszik, hogyha a párok hagynak egymásnak magánszférát, akkor mehet a susmus más pasikkal/csajokkal..:) én amúgy nem vagyok ilyen, megadnám elsőre a jelszavam ha kérné, és sztem ő is. ettől függetlenül is megbízunk egymásban.

azzal egyetértek, hogy aki rögtön kirakná ilyenért a szerelmét, ott vmi rejtegetnivaló biztos van. sztem egy normális pár mindent megoszt egymással, megbeszélnek mindent ami fontos. és ehhez nem kell facebook ellenőrizgetés.

2013. jún. 7. 15:31
 34/53 anonim ***** válasza:

Én ha nem is kiraknám.Oké az valóban túlzás.De eléggé csalódnék benne és megrontaná a kapcsolatot.

Sosem csalnám meg a barátnőm.Épp ezért elvárok egy bizonyos szintet a bizalomban.

Nekem kell a magánszféra.Nem akarom mindenem a páromhoz kötni.

Meg különben is.Amit másokkal beszélek nem rá tartozik.Nem fogok neki minden percről pontosan beszámolni.

Egy kapcsolat a bizalmon,megértésen alapszik.

2013. jún. 7. 15:50
 35/53 anonim ***** válasza:

Jah és még azt is hozzátenném,hogy nekem az a normális kapcsolat,ha mind a két félnek van privát szférája.Ami csak az övé.

Nem kell mindent tudni.

2013. jún. 7. 15:50
 36/53 anonim ***** válasza:
36%

Mennyire szeretheti az a parjat, aki titkolozik elotte? Megha nem is nagydologrol csak arrol hogy mit beszelt xy-nal. Nem mindegy ha latja? Megis mit csinal, elmegy kipletykalni? Pff, egyes emberek nemertem miert elnek parkapcsolatban ha ennyirenem szeretik a masikat, hogy titkoloznak elotte.

Nekem8 ha megnezi, most latja azt h az egyik barinom rinyal a pasikrol. Annyira leszarja ezt a parom h el is felejti. Nem fogok titkolozni elotte, mi mindent megbeszelunk. Azt is kb hogy mikor voltunk pisilni utoljara :D es nekem ez igy teljesen jo :)

Mivel vele akarom leelni a maradek eletemet.....ezert nem fogok titkolozni elotte. Olyan, mintha a tesom lenne vagy vmi hasonlo......mintha a masik felem lenne. Ha skizo lennek akkor a masik enemnek is megengednem hogy belenezzen a facebookomba, nemhogy most a paromnak :D

2013. jún. 7. 15:58
 37/53 anonim ***** válasza:

Szeretem.De akkor is.Nekem ilyen értékrendem van.

Hogy miért élek kapcsolatban?Mert szeretem ő viszont szeret.Jól elvagyunk.Nem titkolózok.Csak semmi köze hozzá.

Ez van.Én ilyen értékrendű pasi vagyok.Én sem vagyok kíváncsi a barátnőm levelezgetésére.

2013. jún. 7. 16:00
 38/53 anonim ***** válasza:
52%
Nem titkolozol csak semmi koze hozza? Egy kicsit onellentmondas de mindegy...hagyjuk, biztosan olyan feddhetetlen vagy es csak haverjaiddal vannak ott levelezgetesek. Semmi huu ez a no milyen jo, hogy megdugnam ezt es ezt :D tuti semmi kompromittalo, igaz? Naigen, ilyenek az atlagferfiak......szerencse, hogy nekem nem ilyen jutott
2013. jún. 7. 16:20
 39/53 anonim ***** válasza:

Miért ütné a 2 dolog egymást?Nincs titkom.Én ezen azt értem,hogy nem csalom meg.Nehogy már ne beszéljünk ki a haverommal 1-2 csajt.

Hallod ha egy csaj azt akarná,hogy ilyenről ne is beszéljek.Azzal 5 percre se terveznék nem hogy hosszútávra.

2013. jún. 7. 16:24
 40/53 anonim ***** válasza:
52%

Igen, tipikus atlag pasi........nyugi nem kell aggodnod, en sem terveznek ilyen pasival semmit sem ;)

(Ez a tipikus, mindent elvar a csajtol, de tole aztan ne varjanak el semmitsem...o szabad :D)

2013. jún. 7. 16:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!