Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemények arról, ha a bizalom hiányában, a párotok megakarja nézni a Facebook levelezéseiteket?
Ha nincs vaj a fülem mögött akkor sincs semmi köze kivel és mit beszélek!
Utálom a féltékenykedést is.Ha nem bízik meg ennem akkor szakitok.
pedig elég sok esetet hallottam már, facebookos titkolózásokról inkább pasi részről, de lányéról is. na ilyenek miatt van bizalmatlanság hogy "majd előtte kitörlöm a kompromittáló dolgokat"... na igen. sokan hiszik, hogyha a párok hagynak egymásnak magánszférát, akkor mehet a susmus más pasikkal/csajokkal..:) én amúgy nem vagyok ilyen, megadnám elsőre a jelszavam ha kérné, és sztem ő is. ettől függetlenül is megbízunk egymásban.
azzal egyetértek, hogy aki rögtön kirakná ilyenért a szerelmét, ott vmi rejtegetnivaló biztos van. sztem egy normális pár mindent megoszt egymással, megbeszélnek mindent ami fontos. és ehhez nem kell facebook ellenőrizgetés.
Én ha nem is kiraknám.Oké az valóban túlzás.De eléggé csalódnék benne és megrontaná a kapcsolatot.
Sosem csalnám meg a barátnőm.Épp ezért elvárok egy bizonyos szintet a bizalomban.
Nekem kell a magánszféra.Nem akarom mindenem a páromhoz kötni.
Meg különben is.Amit másokkal beszélek nem rá tartozik.Nem fogok neki minden percről pontosan beszámolni.
Egy kapcsolat a bizalmon,megértésen alapszik.
Jah és még azt is hozzátenném,hogy nekem az a normális kapcsolat,ha mind a két félnek van privát szférája.Ami csak az övé.
Nem kell mindent tudni.
Mennyire szeretheti az a parjat, aki titkolozik elotte? Megha nem is nagydologrol csak arrol hogy mit beszelt xy-nal. Nem mindegy ha latja? Megis mit csinal, elmegy kipletykalni? Pff, egyes emberek nemertem miert elnek parkapcsolatban ha ennyirenem szeretik a masikat, hogy titkoloznak elotte.
Nekem8 ha megnezi, most latja azt h az egyik barinom rinyal a pasikrol. Annyira leszarja ezt a parom h el is felejti. Nem fogok titkolozni elotte, mi mindent megbeszelunk. Azt is kb hogy mikor voltunk pisilni utoljara :D es nekem ez igy teljesen jo :)
Mivel vele akarom leelni a maradek eletemet.....ezert nem fogok titkolozni elotte. Olyan, mintha a tesom lenne vagy vmi hasonlo......mintha a masik felem lenne. Ha skizo lennek akkor a masik enemnek is megengednem hogy belenezzen a facebookomba, nemhogy most a paromnak :D
Szeretem.De akkor is.Nekem ilyen értékrendem van.
Hogy miért élek kapcsolatban?Mert szeretem ő viszont szeret.Jól elvagyunk.Nem titkolózok.Csak semmi köze hozzá.
Ez van.Én ilyen értékrendű pasi vagyok.Én sem vagyok kíváncsi a barátnőm levelezgetésére.
Miért ütné a 2 dolog egymást?Nincs titkom.Én ezen azt értem,hogy nem csalom meg.Nehogy már ne beszéljünk ki a haverommal 1-2 csajt.
Hallod ha egy csaj azt akarná,hogy ilyenről ne is beszéljek.Azzal 5 percre se terveznék nem hogy hosszútávra.
Igen, tipikus atlag pasi........nyugi nem kell aggodnod, en sem terveznek ilyen pasival semmit sem ;)
(Ez a tipikus, mindent elvar a csajtol, de tole aztan ne varjanak el semmitsem...o szabad :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!