Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a vélemények arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemények arról, ha a bizalom hiányában, a párotok megakarja nézni a Facebook levelezéseiteket?

Figyelt kérdés
Magánszféra, vagy megnézheti nem vennétek ellenőrizgetésnek vagy szemmel tartásnak?

2013. jún. 7. 11:41
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Kit érdekel, hogy megnézi-e ? Egyszerűen nem értem miért kell ezen felháborodni.
2013. jún. 7. 12:28
 22/53 anonim ***** válasza:
AKkor nézhetné meg ha éppen szakitás után fogadott vissza és ez kell ahhoz, hpgy újra megbizzon bennem. Bizonyitásképpen megengedném neki de előtte kitörölnék minden kompromittáló dolgot.
2013. jún. 7. 12:28
 23/53 anonim ***** válasza:
Jelenleg mindent megtennék, hogy visszafogadjon még szeretnék is ilyen helyzetbe kerülni ha ez az ára..
2013. jún. 7. 12:29
 24/53 anonim ***** válasza:
100%

Már miért lenne rejtegetni valója valakinek ha a magánszférával jön?Igen is vannak olyan dolgok amik nem a másikra tartoznak!Ha ezt nem fogja fel akkor vele van a gond!

Pl semmi köze ahhoz,hogy a haverom kiönti nekem a lelkét...

2013. jún. 7. 12:31
 25/53 anonim ***** válasza:

"Már miért lenne rejtegetni valója valakinek ha a magánszférával jön?"

Pontosan! Ráadásul a levelezésemben lehet olyan is, ami nem az én titkom, hanem pl. a barátnőmé, aki elkéri a nőgyógyászom elérhetőségét, mert folyása van, terhes vagy bármi lelki nyavalyáját részletezi. Amihez viszont a páromnak semmi köze az ég világon.

Vagy pl. ott a párom húgának a levele, hogy a páromnak milyen ajándékot vesz a szülinapjára, a haverjáé, hogy meglepi bulit szervez neki, stb.

2013. jún. 7. 12:36
 26/53 anonim ***** válasza:

Majd a paromat pont erekli ha azt latja hogy valakinek folyasa van.......miert erdekelne? Megnezi elolvassa, es? Nem fogja kipletykalni...

En mindig mindent megosztok a parommal es o is velem. Szerintem igy egeszseges. Ha nektek pletykas a parotok es kibeszel mindenkit az az o baja de az enyem nem ilyen, mondok neki vmi ilyen "noi dolgot" es kb azonnal elfelejti :D le sem szarja kb... Szoval ha meg akarna nezni miert ne nezhetne meg? De nem akarja mert uncsi dolgok vannak benne:D

2013. jún. 7. 12:39
 27/53 anonim ***** válasza:
Jó akkor tegyétek így.De ne írd le azokat akiknek kell a magánszféra.
2013. jún. 7. 12:41
 28/53 anonim ***** válasza:
Nyilván a párod a húgod leveleit fogja olvasni ha féltékeny. *facepalm*
2013. jún. 7. 12:42
 29/53 anonim ***** válasza:

28: De a haverjáét olvashatja, hogy mégis mit akar.

*facepalm*

Attól, hogy párkapcsolat, még nem kell egymás s.gglyukába is benézni és figyelemmel kísérni, hogy mi történik ott. Ha valaki ennyire bizalmatlan (és ennyire hülyének néz, hogy ha megcsalnám, akkor ott bonyolítanám le a levelezésemet a szeretőmmel), akkor megérett a lapátra.

A tapasztalatom szerint meg mindig az játssza el az örült féltékenységet, akinek magának is vaj van a füle mögött..

2013. jún. 7. 12:46
 30/53 anonim ***** válasza:

1. Nem irom le oket, csak leirtam a SAJAT velemenyemet..

2. H feltekeny? Igen, beszelgetek fiukkal....max 3-4 evfolyamtarsammal tananyagrol....woww mekkora ribanc vagyok :D elolvassa, nagy ugy....neki unalmas lenne elegge.......

2013. jún. 7. 12:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!