Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom állandóan a facebokon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom állandóan a facebokon lóg, levelezget, beszélget stb. Véleményetek szerint miért? 35L

Figyelt kérdés
Mindent megadok neki (mosok, főzök, takarítok, kutyáját pátyolgatom, anyukájának segítek ... szinte minden) Szex azt mondja jó... bár szerintem néha elkalandozik és lusta! Férfiak és nők értelmes válaszát várom. SOS

2013. febr. 8. 10:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Un téged. Már bocsi. Nem kéne ennyire kiszolgálnod. Elkényelmesedett. Te is lógj állandóan Face-n, és ne csinálj semmit, hátha akkor észbe kap.
2013. febr. 8. 10:41
 2/12 anonim ***** válasza:

Kedves dinka7

Párod el van lustulva, és amíg nem állsz a sarkadra, lusta is marad.

2013. febr. 8. 10:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Talán mert rajtad kívül más emberi, baráti, társas kapcsolatokra is szüksége van ... Az meg már a korunk hibája, hogy ez az "emberi" kapcsolattartás manapság áthelyeződött a netre.
2013. febr. 8. 10:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolatotok rovására fog menni. Én nem tudtam ezt megoldani. Nálunk ez addig fajult, hogy felöltözve kabátban ült oda, gyerekeire sem volt kíváncsi.Inkább elváltam, mert lehet ezt bírni egy darabig, de nem a végtelenségig. Én nem találtam erre megoldást, hát ha valaki tud.
2013. febr. 8. 10:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Nagy bunkóság tőle, hogy nem tisztel! Túl jól bánsz vele. Egyszer majd rájön, hogy nem a facebokon lesznek normális emberi kapcsolatai hanem az életbe... Csak hagyd nyugodtan beszélgessen, ha értelmes rájön, hogy az nem emberi kapcsolat, hanem humbug az egész! Egyébként ott mindenki szép és jó és ezzel nem fogsz tudni versenyezni... a hazugság csak akkor fog kiderülni amikor már késő... sajnálom
2013. febr. 8. 10:45
 6/12 anonim válasza:
Egy egoista barmot szolgálsz ki. örülhetne, hogy egy ilyen jó nő van mellette. Jó tanács: ha többe nézi a gépet mindt téged akkor ...a meg azt...
2013. febr. 8. 10:52
 7/12 Shai-Hulud ***** válasza:

Szerintem mert nincs más dolga... Hiszen (ahogy leírtad) mindent megcsinálsz helyette.

Talán ha lenne neki is némi elfoglaltsága a szexen kívül is, talán még el sem lustulna.

És biztosan nem érne rá másokkal levelezgetni.

2013. febr. 8. 11:19
 8/12 Jézus :) ***** válasza:
Mert FACEEEEEEEEMOB!!!
2013. febr. 8. 12:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyetértek a többiekkel. Mindent megadsz neki, amit kér, kiszolgálod. Kényelmes élete van melletted és amíg te takarítasz, addig ő csak szórakozik. Vagy kiállsz magadért és a vágyaidért, vagy soha nem fog változni a helyzet. Sőt még rosszabb is lehet, ha talál magának más nőket, akikkel szórakozhat.

Osszál ki neki is feladatokat. Ha mind a ketten dolgoztok, akkor a közös háztartásban meg kell osztani a munkát. Nem irigyellek, mert olyan lett mint egy elkényeztetett gyerek. Innen nehéz lesz átnevelni.

2013. febr. 8. 16:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez érdekes téma mert ez velem, velünk is előfordult..mindkét oldalon.Mi 5 éve vagyunk együtt és azóta változtak a dolgok..mi is.Amikor összejöttünk csak egymással voltunk elfoglalva, nem kellett más társasága.Azonban később a párom talált egy új hobbyt magának,beváltotta régi álmát és veterán autókkal kezdett foglalkozni.Velem persze ezt nem beszélheti meg mert nem értek hozzá így kialakult az interneten és a valóságban is egy baráti köre akikkel ezt kitárgyalja.Azóta nekem is változott az érdeklődési köröm, olyan dolgokkal foglalkozom amikkel régen nem és az meg a páromat nem érdekli túlságosan és úgy igazán senkit a régi környezetemből.Ezért én is megtaláltam (főleg az interneten)azokat az embereket akikkel ezt meg tudom osztani,meg tudom beszélni.Az embernek néha szüksége van más társaságára is főleg ha ingerszegény környezetben él.A pároddal kapcsolatban én is azt tanácsolom, hogy ne szolgáld ki folyamatosan.Hagynod kell hogy kissé önálló legyen.Legyen külön életetek is de menjetek el gyakrabban szórakozni, csináljatok programot.Kevesebb szüksége lesz az internetes kapcsolataira
2013. febr. 9. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!