Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom állandóan a facebokon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom állandóan a facebokon lóg, levelezget, beszélget stb. Véleményetek szerint miért? 35L

Figyelt kérdés
Mindent megadok neki (mosok, főzök, takarítok, kutyáját pátyolgatom, anyukájának segítek ... szinte minden) Szex azt mondja jó... bár szerintem néha elkalandozik és lusta! Férfiak és nők értelmes válaszát várom. SOS

2013. febr. 8. 10:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak beszopódott.

A fecebook egy addiktív dolog, és sokan rászoknak. Amit mondjuk én nem értek, mert szerintem az egész egy nagy halom összekanalazott fos.

2013. márc. 9. 14:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha megbeszélni nem lehet,csak kezdj el mától a face-en lógni és lehet,észbe kap.
2013. jún. 27. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!