Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnézted valaha a párod sms-eit, e-mailjeit, facebookját? Esetleg szoktad is rendszeresen?
Az anonimitás miatt itt most őszintén elmondhatod...
Nem megerősítést várok, hogy bunkó vagyok-e vagy sem, nincs párom, tehát én nem nézegetem, utoljára 15 évesen csináltam ilyet, csak érdekel, hogy ez mennyire rendszeres, mert több barátnőm is mondta már, hogy rendszeresen nézegeti a párja telefonját, számítógépét.
23/L
Nem szoktam rendszeresen vagy titokban nézegetni, ilyen sosem fordult elő. Viszont ha kap 1 smst, emailt, akkor van, hogy én nézem meg neki és szólok, hogy mit kapott. Volt már rá példa, hogy kifejezetten Ő kért meg rá, hogy figyeljem, mert fontos üzenetet várt és Ő maga nem volt internetközelben.
Nekünk nincsenek titkaink egymás előtt, így egyáltalán nem zavarja egyikünket sem, ha a másik megnézi a leveleinket ha előbb meglátja, hogy kaptunk.
Kivétel a karácsony és szülinapok előtti időszak, kb egy hónappal az alkalom előttől kezdve tilos megnézni a másik üzeneteit. :)
20/L-22/F
Volt rá példa.
És olyat találtam, ami miatt szakítottunk.
Azóta inkább nem teszek ilyet.
A feleségem egyszer nézte meg a fb üzeneteimet. Utólag kiderült, hogy nekem lett volna okom nyomozni. De a lényeg: akkor döntöttem el, hogy el fogok válni, mert semmmi joga megnézie a levelezésemet és semmi értelme egy ilyen kapcsolatot folytatni.
35/F
Én még sosem néztem meg.
A reglapbol (Facebook, ilyesmi) azt, amit mindenki láthat, tehat a publikus részt azt gyakran.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!