Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megnézted valaha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnézted valaha a párod sms-eit, e-mailjeit, facebookját? Esetleg szoktad is rendszeresen?

Figyelt kérdés

Az anonimitás miatt itt most őszintén elmondhatod...

Nem megerősítést várok, hogy bunkó vagyok-e vagy sem, nincs párom, tehát én nem nézegetem, utoljára 15 évesen csináltam ilyet, csak érdekel, hogy ez mennyire rendszeres, mert több barátnőm is mondta már, hogy rendszeresen nézegeti a párja telefonját, számítógépét.

23/L

2011. dec. 10. 22:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

igen, mert voltak húzásai...

de utána leszoktam róla, mert ő is a hülyeségről

2011. dec. 14. 18:11
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

én mindig megnézem neki, ő is nézheti az enyémet ha akarja, nem talál semmi különöset, nem titkolózom előtte...

22/F

2011. dec. 20. 12:32
 13/30 anonim ***** válasza:

én sose szoktam belenézni,és pont azért mert úgy vagyok vele,h ha esetleg megcsal és saját szememmel látom akkor jobb lesz nekem?nem,csak még szarabbul érezném magam,előbb utóbb úgyis kibukna,ha megcsalna

én még barátom laptopját se használom,telefonjába egyáltalán nem piszkálok

egyszer volt,h megkérdeztem tőle,h megnézhetem a képeid?nem baj?megengedte,találtam volt csajáról véletlenül benne hagyott képet,hát arra meg k*rva allergiás vagyok,szóval azóta inkább el se kérem,nem mintha addig tettem volna

2011. dec. 21. 13:45
 14/30 anonim ***** válasza:

Tudjuk egymás jelszavait facebookra, e-mailre de nem jellemző hogy belenézek. Ő viszont rendszeresen, ha együtt vagyunk és látom is, de elképzelhető hogy máskor is. Úgy látszik ez ilyen női dolog, pedig nincs semmi titkolnivalóm, mégis.

Kicsit zavar, hogy nem bízik bennem, meg mégis csak személyes dolgok ezek, de ez van.

22F

2011. dec. 25. 22:48
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
8 ve nem is volt fáészbuk HE!!!!
2012. jan. 4. 19:08
 16/30 anonim ***** válasza:
Amiről nem tudsz az nem fáj.
2012. jan. 4. 19:16
 17/30 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek nincs facebook-ja, elítéli a társasági oldalakat bombanő létére, de ezzel csak nőtt a szemembe, hogy nem egy hülye liba mint a többi szivecskézős. Én fent vok fb.-n de nem csak a bnőm de én is leszarom, nem ott élünk. :)
2012. jan. 4. 19:23
 18/30 A kérdező kommentje:

#15: ez tény, de sms volt.

#17: Ez becsülendő, de a kérdés nem erre vonatkozott, hanem hogy belenéztek-e egymás üzeneteibe, nem csak a facebookon, hanem bárhol.

2012. jan. 4. 19:26
 19/30 anonim ***** válasza:
a kérdésre a válaszom, nem. Én megbízok benne, ha más pasi kellene neki, nyugodtan dobjon. Szerintem ő is megbízik bennem.
2012. jan. 4. 19:30
 20/30 CODE3 ***** válasza:
Ez főleg nőknél jellemző.. Nem csak inkorrekt, hanem törvénybe ütköző cselekmény is! Magánjellegű adatok kifürkészése büntetendő cselekmény! Sokan bele sem gondolnak, de ha a párja feljelentené nagy sírás volna a vége a rabosító fényképek között..
2012. jan. 5. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!