Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnézted valaha a párod sms-eit, e-mailjeit, facebookját? Esetleg szoktad is rendszeresen?
Az anonimitás miatt itt most őszintén elmondhatod...
Nem megerősítést várok, hogy bunkó vagyok-e vagy sem, nincs párom, tehát én nem nézegetem, utoljára 15 évesen csináltam ilyet, csak érdekel, hogy ez mennyire rendszeres, mert több barátnőm is mondta már, hogy rendszeresen nézegeti a párja telefonját, számítógépét.
23/L
igen, mert voltak húzásai...
de utána leszoktam róla, mert ő is a hülyeségről
én mindig megnézem neki, ő is nézheti az enyémet ha akarja, nem talál semmi különöset, nem titkolózom előtte...
22/F
én sose szoktam belenézni,és pont azért mert úgy vagyok vele,h ha esetleg megcsal és saját szememmel látom akkor jobb lesz nekem?nem,csak még szarabbul érezném magam,előbb utóbb úgyis kibukna,ha megcsalna
én még barátom laptopját se használom,telefonjába egyáltalán nem piszkálok
egyszer volt,h megkérdeztem tőle,h megnézhetem a képeid?nem baj?megengedte,találtam volt csajáról véletlenül benne hagyott képet,hát arra meg k*rva allergiás vagyok,szóval azóta inkább el se kérem,nem mintha addig tettem volna
Tudjuk egymás jelszavait facebookra, e-mailre de nem jellemző hogy belenézek. Ő viszont rendszeresen, ha együtt vagyunk és látom is, de elképzelhető hogy máskor is. Úgy látszik ez ilyen női dolog, pedig nincs semmi titkolnivalóm, mégis.
Kicsit zavar, hogy nem bízik bennem, meg mégis csak személyes dolgok ezek, de ez van.
22F
#15: ez tény, de sms volt.
#17: Ez becsülendő, de a kérdés nem erre vonatkozott, hanem hogy belenéztek-e egymás üzeneteibe, nem csak a facebookon, hanem bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!