Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megnézted valaha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnézted valaha a párod sms-eit, e-mailjeit, facebookját? Esetleg szoktad is rendszeresen?

Figyelt kérdés

Az anonimitás miatt itt most őszintén elmondhatod...

Nem megerősítést várok, hogy bunkó vagyok-e vagy sem, nincs párom, tehát én nem nézegetem, utoljára 15 évesen csináltam ilyet, csak érdekel, hogy ez mennyire rendszeres, mert több barátnőm is mondta már, hogy rendszeresen nézegeti a párja telefonját, számítógépét.

23/L

2011. dec. 10. 22:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
mi amíg jártunk néztük rendszeresen, és szóltunk egymásnak ha volt valami
2012. ápr. 29. 21:37
 22/30 anonim ***** válasza:
66%

Rendszeresen belépek a facebookjára, ő ezt nem tudja. A telóját is szoktam nézegetni. Az e-mail-jeit csak azért nem, mert oda nem tudom a jelszavát.

Igen, pontosan tudom, hogy undorító dolog. De nekem ez ma már természetes, a napi netes rutinom része. Azért kezdtem el korábban, mert voltak érdekes dolgai más csajokkal találkozgatott és találtam rá bizonyítékot...fájt persze, de én nem tudok erre úgy tekinteni, hogy amit nem tudok az nem fáj. Inkább tudni akarok mindenről még ha rosszul is esik, mert inkább essen rosszul, minthogy hónapokig hülyének nézzen és a képembe röhögjön. Úgyhogy igen...kijelenthetjük, hogy nyomozok utána és ellenőrizgetem. Lehet szánalmasnak nevezni, lehet, hogy tényleg az is vagyok, de legalább nyugodt is emelett. Egyébként nem bízom benne...azt már rég eljátszotta... Kérdezhetitek persze, hogy akkor mégis minek vagyunk együtt stb. De hát szeretem...ezt őszintén mondhatom. Nem bízom meg benne, de szeretem és nem bírnám ki ha elveszíteném. Érdekes egy kapcsolat az biztos...de én már nagyon régóta így csinálom és már azt hiszem így is marad...amíg le nem bukok, vagy valami más miatt nem szakítunk.

2012. ápr. 29. 21:53
 23/30 anonim ***** válasza:

Őszintén? Soha nem néztem bele sem a telefonjába sem a gépén az üzenetekbe... pedig lett volna lehetőség.

Szerintem mocsok dolog.... nincs bizalom és az illető önmagában sem bízik.

Ha valaki megcsalja a párját - talán van annyi esze, hogy más néven írja be a telszámot vagy kitörli az üzeneteket.

Nekem nincs titkolni valólom, de fordított esetben nagyon nem tetszene, hogy a "dolgaim" között turkál.

2012. ápr. 29. 22:52
 24/30 anonim ***** válasza:
Igen megnéztem, mert gyanakodtam valamire, ami sajnos be is bizonyosodott az sms-eket olvasva...sikerült rendbe hozni a kapcsolatunkat, de azóta is időnként megnézem az sms-eit. Azóta nem találtam semmi ilyesmit, vagy már nem olyan hülye, hogy benne hagyja a telefonba. ;)
2012. jún. 10. 20:07
 25/30 anonim ***** válasza:
Volt, hogy megnéztem facebook-on a leveleit vagy azon írok ismerőseinknek, ha nincs kedvem belépni a sajátomba, de ezt ő is tudja. Egyébként simán megnézi ő is az enyémet. Volt olyan, hogy egy lánytól kapott üzenetet(aki az unokatesója volt és még nem ismertem) azt hiszem egy buli alatt és nálam volt valamiért a telefonja. Elég kellemetlen volt számára a helyzet, mert unokatesója írt neki egy félreérthető sms-t:D persze nem borultam ki meglepő módon, de a páromat bántotta. persze elmondta, hogy rokon és nem volt probléma:)19/L
2012. jún. 10. 20:08
 26/30 anonim ***** válasza:
én tudom a barátom jelszavát fb-re de még sose léptem be. jó érzés, hogy elmondta, de felesleges nézegetnem, bízok benne :)
2012. jún. 10. 20:44
 27/30 anonim ***** válasza:
Én tudom a párom jelszavát facebookra.Meg is néztem, lett belőle baj, és úgy akartam, hogy nem mondom el neki, hogy megnéztem.De mivel iszonyú lelkiismeretfurdalásom volt, elmondtam neki, hogy megnéztem az üzeneteit.Ő meg:És?Te hozzá tartozol, te nézheted.Nincs ott semmi.-én meg mondtam, hogy de, találtam valamit, ami nem tetszik.Amiről persze aztán kiderült, hogy csak egy félreértés.De legalább meg tudtuk beszélni, azóta is nézegetem a facebookját, de csak azért, mert unatkozom, meg a kíváncsiság, mégha bízom is benne.
2012. júl. 15. 22:53
 28/30 anonim ***** válasza:
szüleim megcsinálták, a vége teljes elhidegülés lett. válás csak azért nem mert nincs annyi pénzük külön-külön hogy el tudják tartani magukat illetve egyikük aki itthon marad a házat. cumi ez az élet.
2012. júl. 16. 00:26
 29/30 anonim ***** válasza:

Nem szoktam és nem történt ilyesmi még sohasem.

Fordítva volt, de csak véletlenül, nem is adatok és levelezések nézegetése történt, csak bejelentkezve maradtam, párom meg a "nevemben" lájkolt, hozzászólást írt. Azt hitte, az ő oldala, mert ugyanaz a profilképünk és a nevünk is háromtagú és kb. egyforma hosszúságú.

Bár ezt a bátyám is megcsinálta egyszer, szintén véletlenül, amikor nála jártam és elfelejtettem kijelentkezni a gépéről.

Nem nagy ügy, de azóta figyelek arra, hogy mindig kijelentkezzek.

2012. dec. 1. 11:47
 30/30 anonim ***** válasza:
Ja, még annyi jutott eszembe, hogy külön megkért rá, hogy vegyem fel a telefonját, ha nincs épp ott és bár nem szeretek titkárnősdit játszani, de megteszem. Úgyis ritka az ilyen alkalom, többnyire mindig nála van a mobil, a zuhany alá viszont nem viszi magával.
2012. dec. 1. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!