Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők és párok! A párommal (ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és párok! A párommal (ő fehér ember) gyermeket tervezünk, de n csoki babát szeretnék egy fekete apától akit majd a férjemmel közösen nevelünk fel! Ő nehezen de beleegyezett, szerintetek nagyon extrém?

Figyelt kérdés

2013. jún. 2. 15:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
54%
Iten mentsen a magadafjtától, ha a férjed lennék, hagynám, hogy teherbe ess aztán a szülés után tthagynálak a nigger kölköddel
2013. jún. 2. 16:35
 62/82 anonim ***** válasza:
Attól még hogy tudja, hűtlenség. Más kérdés, hogy elviseli és veled marad
2013. jún. 2. 16:38
 63/82 A kérdező kommentje:
és egyedül maradnál mert nem áll a farkad.....hány nő viselné ezt örömmel...??
2013. jún. 2. 16:38
 64/82 A kérdező kommentje:
a szeretőimet könnyebben elviseli mint hogy elhagyjam...nagyon szeretem de nem bírnám sokáig szex nélkül....ha nem ment volna bele kénytelen lettem volna elhagyni mert hazudozni nem tudok és nem akarok...
2013. jún. 2. 16:43
 65/82 anonim ***** válasza:

Szánalmas, az ilyen egyedeknek el kéne venni a jogát a szaporodástól.

1.Semmi értelme.

2.A párod hülye, hogy eltűri ezt.

3. Neked gondjaid lehetnek, ha nem a párodtól akarsz gyereket.

2013. jún. 2. 23:12
 66/82 anonim ***** válasza:
Hát gyerekek ezen halálra röhögtem magam, ez tényleg nem kamu kérdés?!?! :))))
2013. jún. 3. 00:20
 67/82 anonim ***** válasza:
100%

"és egyedül maradnál mert nem áll a farkad.....hány nő viselné ezt örömmel...??"

És most írtad le, hogy nem vagy boldog a férjeddel. Szereted, de szexuálisan nem vonz (legalábbis ez jön le a hozzászólásaidból), ergo csak barátként és támaszként gondolsz rá. Ez nem szerelem.

Ha meg beteg és te a szeretőidhez járkálsz heti több alkalommal szerinted az a gyerek mégis milyen felnőtté fog válni???

Meghogy szeretnél csoki babát... Miért is? Neki jobban fog állni a fehér ruha? Vagy mi alapján szeretnél fekete gyereket?

Hát, gyermekem te hülye vagy. Én még ilyet életemben nem hallottam. Nem mindegy hogy milyen, ha a sajátod?

Istenem, remélem nem fogsz szülni.

Jaj, én meg még nagyobb hülye vagyok hogy ilyen kérdésekhez írogatok...

2013. jún. 3. 00:59
 68/82 Saskia86 válasza:
Szerintem, te a feleségek szégyene vagy,a párodnak meg lyukat a hátába bolytot a fejére mert egy köcsög papucs.Bele gondoltál abba ha a gyereked rákérdez ki az apukája?Mit mondassz majd neki?Anyucinak kevés volt apuci farka igy hát megb@szatta magát egy csokibácsival?A lényeg ha az a gyerek felnő és megtudja mi történt egy rohadt ribancnak fogja nézni az anyját!!!
2013. jún. 4. 01:14
 69/82 anonim ***** válasza:
kamu. ilyen nincs.
2013. jún. 4. 08:49
 70/82 A kérdező kommentje:

[link]

sokaknál működik...

2013. jún. 9. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!