Vallásos gimiben nem engedik az ilyen extrém körmöket pl fekete. De én ki szeretném festeni. Akinek ilyen tapasztalata van. Ti mit csináltatok? Kifestettétek vagy nem és mit szóltak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 11:01
1/5 anonim válasza:
Nálunk volt aki kifestette, hazaküldték egy igazgatói intővel, hogy mossa le.
Egyébként szerintem nem gimibe, iskolába való a fekete körömlakk. Ha suliba akarod festeni magadat, akkor ott az átlátszó és a pasztellrózsaszn lakkok, de nem fekete meg piros.
2/5 anonim válasza:
én kifesteném. ha beszólnának, elsétálnék mellette. az igazgatói intőkkel meg kitörölhetnék a seggemet.
3/5 anonim válasza:
Minek mentél ilyen gimibe akkor ? mentél vna valami nem vallásosba ott a kutya nem szól érte. Nálunk senkit nem érdekel milyen a körmöd
4/5 anonim válasza:
Ha nem engedik ne csináld. Ez nem az a harc, amit megnyerhetsz, és nem olyan fontos hogy szívj miatta. Fesd valami kevésbé feltűnőre, a feketét meg hagyd hétvégére.
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti talán mert oda vettek föl? :D Amúgy köszi mindenki!
2013. ápr. 30. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!