Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és párok! A párommal (ő fehér ember) gyermeket tervezünk, de n csoki babát szeretnék egy fekete apától akit majd a férjemmel közösen nevelünk fel! Ő nehezen de beleegyezett, szerintetek nagyon extrém?
"egy rossz tulajdonságot sem mondtam a férjemről..semmi olyat amiről tehetne....emberileg tökéletes számomra..intelligens,segítőkész,türelmes,tapasztalt,
együttérző...s sorolhatnám a jó tulajdonságokat még"
Tehát jól értem, akkor számodra a tökéletes férfi:
Te otthon fekszel a meleg vizes kádban, Ő közben hordja be neked a jobbnál jobb kajákat, hizlal. Közben mindig hajbókol, kedves szavakkal illeti minden testrészed, a valagad fényesre nyalja. Neked még mozdulni, sőt, még szólni sem kell, kérés nélkül a megfelelő testhelyzetbe helyez, ha már kezdenek elgémberedni a tagjaid. Persze közben ugyanakkor legyen izgalmas is a pasi, naponta háromszor keféljen meg istenesen, nézzen ki úgy mint egy filmsztár, legyen sikeres, legyen otthon veled egész nap, hogy legyen kivel kefélned, viszont legyen rengeteg pénzetek is. Sose legyen szomorú, sose legyen egyedül, de ha te egyszer rosszul érzed magad, akkor füttyszóra rohanjon.
Csak egy kérdésem maradt: te mit nyújtasz a férjednek? Mik az értékeid? Mert rendben van, lehet, hogy van valaki, aki megtenné ezeket érted, de mit kap cserébe?
"nem panaszkodok,tökéletes a szexuális életem,de ha csak a férjemmel szexelnék akkor szinte nem lenne semmi szex...így jut annyi amennyivel jól elvagyok....heti 5 minimum...néha több..."
Nem panaszkodsz, de azért 1 db panasz, és egy darab mentegetőzés ebbe a mondatba is jutott. Ez azért elég jó arány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!