Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők és párok! A párommal (ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és párok! A párommal (ő fehér ember) gyermeket tervezünk, de n csoki babát szeretnék egy fekete apától akit majd a férjemmel közösen nevelünk fel! Ő nehezen de beleegyezett, szerintetek nagyon extrém?

Figyelt kérdés

2013. jún. 2. 15:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
86%
Én azt nem értem, hogy miért szeretnél fekete babát? A gyerekvállalásban nem az a legszebb, hogy megfogansz a szerelmedtől és kihordod az Ő babáját? Aztán pedig mikor nevelitek, akkor látod az Ő vonásait, és a kicsi lesz az aki bármi baj legyen mindig emlékeztet RÁ!
2013. jún. 2. 15:20
 12/82 A kérdező kommentje:

Miért távolodna el??..Akik az örökbefogadás mellett döntenek vagy akiknek eleve nem lehet gyereke és spermabankot használnak sem távolodnak el...Nagyon tetszik a kollegám ,magas,széles vállú,izmos és gyönyörű babánk lesz szerintem...

Szeretem a férjem de nem akarom hogy a gyerek rá hasonlítson...

2013. jún. 2. 15:23
 13/82 anonim ***** válasza:
82%
Akkor te nem szereted a férjedet!
2013. jún. 2. 15:23
 14/82 anonim ***** válasza:
87%

"Nagyon tetszik a kollegám ,magas,széles vállú,izmos és gyönyörű babánk lesz szerintem...

Szeretem a férjem de nem akarom hogy a gyerek rá hasonlítson..."

Jézusom te nagyon szánalmas vagy. :D Ez kész vicc. Egy nő ilyet nem csinál. Ha nem akarod, hogy a férjed nemzze a gyermeked, akkor hagyd ott a férjed... Vállald a felelősséget. Ha így is akar még tőled gyereket a kollégád, akkor ott a lehetőség. Ja, hogy félted a segged, nem mersz egyenrangú féllel kezdeni? Az a te bajod. Aki keveset kockáztat keveset visz.

2013. jún. 2. 15:25
 15/82 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem ez egy kamu kérdés ,de akkoris ez egy fajárulás.

Csináltass feka gyereket magadnak, mert az a menő, majd ha a félmajom apából előjönnek az apai ösztönök akkor mit csinálsz?

Amúgy a pasidnak igaza van. Ilyen h*lyétől nekem sem kéne saját gyerek, legalább a kismajmot bármikor otthagyhatja, hiszen nem köti hozzá semmi. Azt meg majd lesheted hogy a hegyigorilla mikor fog gyerektartást fizetni, ha pasid elhagy.

2013. jún. 2. 15:27
 16/82 A kérdező kommentje:
Szeretem,de egyrészt a családjában gyakori az idegrendszeri elváltozás,gyengeség,a férjem is gyógyszert szed,és ez az egyik ok...a másik igenis az esztétika....szeretem a férjem de ettől még megszoktam csalni...igazán nem csalás mert tudja...nagyon alacsony a libidója max 2 hetente kívánja,én meg minden nap...az orvos azt mondta alacsony a tesztoszteronja de nem kezelik mert határon belül van
2013. jún. 2. 15:28
 17/82 anonim ***** válasza:
87%
Oké, kamu. Ilyen ember nem létezik.
2013. jún. 2. 15:28
 18/82 anonim ***** válasza:
90%
Hülye kva...ennyi, téma lezárva. A férjed majd jól kiröhögik, téged lekváznak. Nem a mi dolgunk...
2013. jún. 2. 15:29
 19/82 A kérdező kommentje:
13 as érték a tesztoszteron szintje ...9 alatt kezelik..a libidó szinte nulla,szerintetek ezért kamus vagyok????
2013. jún. 2. 15:31
 20/82 anonim ***** válasza:
100%
Remélem kamu, mert jobb lenne a gyereknek, ha meg sem születik.
2013. jún. 2. 15:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!