Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők és párok! A párommal (ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és párok! A párommal (ő fehér ember) gyermeket tervezünk, de n csoki babát szeretnék egy fekete apától akit majd a férjemmel közösen nevelünk fel! Ő nehezen de beleegyezett, szerintetek nagyon extrém?

Figyelt kérdés

2013. jún. 2. 15:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem a tesztoszteronjával van a baj, én se nyúlnék hozzád kapcsolatban, pedig nincs semmi baj a libidómmal. Annak a néhány pasinak, akinek csak ennyi jut, mint te, annak jó vagy ennyi.

Egyébként, jól sejtem hogy te is álltál már pszichiátriai kezelés alatt? A férjedet nem csodálom, Ő már nyilván beletörődött jó régen a lúzerségbe, ezért is vett el téged. Na de veled mi van? Ami a te fejedben zajlik, az már lassan kezd közveszélyes lenni...

2013. jún. 2. 15:31
 22/82 anonim ***** válasza:
79%
Már ott tartasz, hogy te magad is annyira feladtad az életed, hogy inkább a gyermeked életét élnéd. Ez az igazi lúzer. Hidd el tipikus. Innen nincs messze az elhízás, a teljes igénytelenség és elbutulás. Most kéne visszafordulnod és elhagynod a férjed amíg lehet.. De nem, te már feladtad az életed, és helyette a gyermeked életét akarod élni... Fiút szeretnél gondolom. Nem véletlen ám, hogy keresed itt a jó apát a gyermekednek, hiszen jó alapokkal akarod kezdeni "az új életed". A legszánalmasabb, amikor egy "anya" megszűnik élni, csak testben, a gyerekét pedig lelkileg terrorizálja. Pedig, te ennek a pszichológiai jelenségnek absztrakt modellje vagy.
2013. jún. 2. 15:35
 23/82 A kérdező kommentje:
Így ismeretlenül ítélkezni nem korrekt....agorafóbiás a férjem és egyéb szociális fóbiái vannak,,,gyógyszerekkel jól szinten tartják és nagyon szeretem,de szeretnék babát de nem tőle elsősorban ezért....a szeretőmről is tud,vagy le kéne mondanom a szexről...és ha már nem a férjemtől lesz a baba,miért ne lehetne attól aki bejön nagyon mint pasi...
2013. jún. 2. 15:36
 24/82 anonim ***** válasza:
De neki már nem jössz be mi? Ciki. :)
2013. jún. 2. 15:37
 25/82 A kérdező kommentje:
De bejövök,elvállalta örömmel,hogy ő nemzi a babát...egy helyen dolgozunk és voltunk már együtt szexuálisan...a férjemet nem hagynám el senkiért
2013. jún. 2. 15:38
 26/82 anonim ***** válasza:
Kamu. :) Akkor miért nem vele vagy? Annyira már csak nem kellesz annak a pasinak.
2013. jún. 2. 15:41
 27/82 anonim ***** válasza:
65%

istenem, én szégyenlem magam helyetted, és a hozzád hasonló ökrök helyett. olyan szomorú, hogy nem tudok rád ujjal mutogatni, mert nem te vagy az egyetlen ilyen életképtelen marha...ez a jelenség már sokaknak életforma. okádni tudnék. összezavartok. már kezdem azt hinni, hogy az összes iqnulla embert kiírtani nehezebb lenne, mint a normálisakat. lehet, hogy nekünk kéne összeszednünk a cókmókunkat és új életteret keresni magunknak.

ne vedd magadra, ez nem személyesen neked szól, csak érted...ki vagyok az emberiségtől.

2013. jún. 2. 15:41
 28/82 anonim ***** válasza:
41%
sósav+hypó neked
2013. jún. 2. 15:43
 29/82 anonim ***** válasza:

Figyelj, én nem bántani akarlak tényleg. Engem nem lázít fel ez a dolog annyira, mint itt a többi kommentelőt. Ezt a gondolkodást, viselkedést én nagyon jól ismerem, testközelből! Nem ítélkezni akarok fölötted, inkább segíteni.

A baj, az, hogy te képtelen vagy a férjed elfogadni. Ha valóban szereted, akkor úgy szereted, ahogy van, elfogadod olyannak, amilyen. Ha nem, akkor nem szereted, csak kihasználod. Nem kifogás az, hogy Ő beteg ember, mert senki nem kötelez arra, hogy ha ez nem tetszik, akkor is vele legyél.

Egyébként, amit te mondasz, az sem korrekt, legalábbis nem nagyon tudod jól. Valóban vannak olyan betegségek, amelyeknél tényező a genetikai hajlamosság, viszont figyelembe kell venned, hogy az gyermek fejlődésének szinte elenyészően kis része történik az anyaméhben. A gondolkodásmód, személyiség kialakulásában a születést követő időszakban, 4-5 éves korig a legfogékonyabb. Vagyis hiába nemzette a fekete munkatársad a babát, ha a férjed neveli, akkor személyiségben Őrá fog hasonlítani, nem pedig az apjára. Szóval ugyanúgy fóbiái lesznek.

2013. jún. 2. 15:45
 30/82 A kérdező kommentje:
Azért nem hagyom el a férjemet mert szeretem...szexet nem igazán tud adni ezért van szeretőm...és eszünkbejutott az örökbefogadás is,de mind én mind a férjem szeretnénk megélni azt a 9 hónapot...és akkor már miért baj ha fekete az apa...nem értem..
2013. jún. 2. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!