Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők és párok! A párommal (ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és párok! A párommal (ő fehér ember) gyermeket tervezünk, de n csoki babát szeretnék egy fekete apától akit majd a férjemmel közösen nevelünk fel! Ő nehezen de beleegyezett, szerintetek nagyon extrém?

Figyelt kérdés

2013. jún. 2. 15:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
40: arra nem gondolsz, hogy a kérdező a pénze miatt van a pasival?:)
2013. jún. 2. 16:09
 42/82 A kérdező kommentje:

igazad lehet de emberileg nagyon stimmelünk....de nem tud kielégíteni...volt néhány szeretőm akik jók voltak az ágyban de velük az emberi rész nem stimmelt....

imádom a szexet ,de szeretem a férjem aki mindent megtesz rtem és szabadon megélhetem amit ő nem tud megadni..

2013. jún. 2. 16:10
 43/82 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, panaszkodni SEMMI JOGOD nincs. Ami van, azt te választottad, akkor igyad a levét. Azt mondod, neked a szex hiányzik, és téged boldoggá tesz az, hogy másokkal bepótolod... Ehhez képest eddig szinte mást sem tudnál említeni, mint azt, hogy mennyire elégedetlen vagy a szexuális életeddel. És a hangsúly azon volt: a sajátoddal. Mert hogy nem a férjed szexuális élete ez, hanem a tiéd. Saját magaddal vagy elégedetlen, ennek a férjedhez semmi köze, hiába is hibáztatod mindenért.
2013. jún. 2. 16:11
 44/82 anonim ***** válasza:
Akkor egészségedre! Csináltasd fel magad a kollegáddal és élj boldogan a férjeddel. Mit számít mi mit gondolunk?
2013. jún. 2. 16:12
 45/82 anonim ***** válasza:

"40: arra nem gondolsz, hogy a kérdező a pénze miatt van a pasival?:)"

Ha így is van, attól még lúzer, nem igaz? :)

2013. jún. 2. 16:13
 46/82 A kérdező kommentje:

egy rossz tulajdonságot sem mondtam a férjemről..semmi olyat amiről tehetne....emberileg tökéletes számomra..intelligens,segítőkész,türelmes,tapasztalt,

együttérző...s sorolhatnám a jó tulajdonságokat még

2013. jún. 2. 16:13
 47/82 anonim ***** válasza:

"igazad lehet de emberileg nagyon stimmelünk..."

Itt mondtad el a nagy igazságot! :D Bocs, magas labda volt..

2013. jún. 2. 16:14
 48/82 anonim ***** válasza:
Bezzeg arra nem reagáltál, hogy éljetek boldogan...na meg hogy mit számít más véleménye..
2013. jún. 2. 16:15
 49/82 A kérdező kommentje:
nem panaszkodok,tökéletes a szexuális életem,de ha csak a férjemmel szexelnék akkor szinte nem lenne semmi szex...így jut annyi amennyivel jól elvagyok....heti 5 minimum...néha több...
2013. jún. 2. 16:16
 50/82 anonim ***** válasza:

És ez hogy zajlik? Szivem, megyek a szeretőmhöz,7re itthon vagyok.

?

Még mindig nem reagáltál rá.

2013. jún. 2. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!