Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők és párok! A párommal (ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és párok! A párommal (ő fehér ember) gyermeket tervezünk, de n csoki babát szeretnék egy fekete apától akit majd a férjemmel közösen nevelünk fel! Ő nehezen de beleegyezett, szerintetek nagyon extrém?

Figyelt kérdés

2013. jún. 2. 15:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
85%
Bocs, ne haragudj, ezt tényleg nem támadásként mondom, de neked meg kéne fontolni, hogy pszichiáterhez fordulj. Amit mondasz, abban már semmi logika nincs, egy nagy menekülés, mentegetőzés, kifogáskeresés az egész.
2013. jún. 2. 15:48
 32/82 A kérdező kommentje:
Testközelből ismered,más párt is tudsz aki így döntött?
2013. jún. 2. 15:49
 33/82 anonim ***** válasza:
26%

Kedves kérdező!

Két lehetőséget látok!

1: növesztesz egy gerincet. Az orvostudomány mai állása szerint ez roppant nehéz dolog, sőt, mondhatni lehetetlen, így marad a 2. lehetőség:

2: művileg meddővé teszed magad. Ez egy rutinműtét, az emberiség meg hálás lesz neked, hogy a (selejtes) génállományodat nem örökíted tovább.

A férjednek meg őszinte részvétem.

2013. jún. 2. 15:50
 34/82 anonim ***** válasza:
Olyat nem, mint nálatok, ezért is mondtam, hogy ennek a viselkedésnek absztrakt modellje vagy. De rengeteg lúzer párt ismerek, ahol pudingból van a gerinc, többet között a szüleim is ilyenek voltak. Pontosan így beszéltek egymásról, mint ahogyan te róla, pontosan úgy viselkedtek. Egy volt közös: mindenki feladta az életét, és megalkuvott. Onnantól kezdve élete végéig mindenről panaszkodott, másokat hibáztatott mindenért, és úgy döglött meg, hogy semmit nem ért el.
2013. jún. 2. 15:53
 35/82 A kérdező kommentje:
Nekem szimpatikusabb megoldás a családalapítás némi segítséggel...és szerintem kéthetente 1 szex nem igazán merev farokkal más nőnek sem lenne elég,ettől még szeretheti a frjét
2013. jún. 2. 15:53
 36/82 anonim ***** válasza:
72%
Az a baj, hogy te önállótlan, életképtelen vagy.
2013. jún. 2. 15:54
 37/82 anonim ***** válasza:
Esélytelen..nem is próbálkozok tovább, csak áldom az eget, hogy a párom, a családom, az ő családja, a barátaink, rokonaink és én is teljesen máshogy gondolkozunk.
2013. jún. 2. 15:56
 38/82 A kérdező kommentje:

rexetint,xanaxot s még egy vmi gyógyszert szed...mind a merevedést,libidót és termékenységet befolyásolja...mitől más ez mintha nem lehetne gyereke és donort használnánk?

Olyan írjon véleményt aki 22 évesen beéérné szinte nulla szexxel...

2013. jún. 2. 16:02
 39/82 anonim ***** válasza:

Mi a különbség? Az hogy akkor NEM LEHET gyereke...de itt nem erről van szó, hanem csak nem akarsz tőle gyereket.

Ami pedig a szexet illeti.. Nem mennék hozzá olyan férfihoz, aki mellett nem vagyok boldog. Ha már nem megfelelő a szex, akkor nem vagyok boldog...ahogy te sem, különben nem mennél máshoz. Hiába stimmel a többi, akkor sem vagy elégedett. Ilyen esetben pedig hiba a házasság.

Olyan férfi kell nekem, akitől mindent megkapok és nincs szükségem 3. félre.

22N

2013. jún. 2. 16:06
 40/82 anonim ***** válasza:
78%
Olyan ne kérdezzen, aki annyira lúzer, hogy 22 évesen egy olyan pasinak a felesége, akiről egy jó tulajdonságot nem tudott még mondani, rosszat viszont tucatjával, és több különböző emberrel rendszeresen csalja.
2013. jún. 2. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!