Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és párok! A párommal (ő fehér ember) gyermeket tervezünk, de n csoki babát szeretnék egy fekete apától akit majd a férjemmel közösen nevelünk fel! Ő nehezen de beleegyezett, szerintetek nagyon extrém?
Kedves kérdező!
Két lehetőséget látok!
1: növesztesz egy gerincet. Az orvostudomány mai állása szerint ez roppant nehéz dolog, sőt, mondhatni lehetetlen, így marad a 2. lehetőség:
2: művileg meddővé teszed magad. Ez egy rutinműtét, az emberiség meg hálás lesz neked, hogy a (selejtes) génállományodat nem örökíted tovább.
A férjednek meg őszinte részvétem.
rexetint,xanaxot s még egy vmi gyógyszert szed...mind a merevedést,libidót és termékenységet befolyásolja...mitől más ez mintha nem lehetne gyereke és donort használnánk?
Olyan írjon véleményt aki 22 évesen beéérné szinte nulla szexxel...
Mi a különbség? Az hogy akkor NEM LEHET gyereke...de itt nem erről van szó, hanem csak nem akarsz tőle gyereket.
Ami pedig a szexet illeti.. Nem mennék hozzá olyan férfihoz, aki mellett nem vagyok boldog. Ha már nem megfelelő a szex, akkor nem vagyok boldog...ahogy te sem, különben nem mennél máshoz. Hiába stimmel a többi, akkor sem vagy elégedett. Ilyen esetben pedig hiba a házasság.
Olyan férfi kell nekem, akitől mindent megkapok és nincs szükségem 3. félre.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!