Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akit úgy hagytak el, hogy meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit úgy hagytak el, hogy meg szerelmesek voltak, hogy bírták ki?

Figyelt kérdés

Velem most azt hiszem, ez fog történni. Két dolgot mondott, amik borzasztóan fájnak: egyrészt hogy rájött, hogy mégsem akarja, hogy én legyek a gyerekei anyja, másrészt hogy már inkább túlórázik a munkahelyén, minthogy hazajöjjön hozzám, és nem akar így élni.

Én nagyon igyekszem, hogy megfeleljek neki, de hiába. Talán igaza is van, hogy ezt nem kellene erőltetni. Teljesen kifordultam magamból, hogy olyan nővé váljak, amilyen neki kell. És még így se vagyok elég jó. Nem is leszek soha. Abban bíztam, hogy elfogadja a hibáim, de nem. Nem is nagyon szeretett soha, csak az igyekezetem értékelte, ezt tudom. Szóval tényleg lehet, hogy jó döntés külön folytatni.

De borzasztóan szeretem! Soha senkit nem szerettem még ennyire. Nem lángoló tiniszerelemmel, hanem olyan "az életem is odaadnám érte" szerelemmel. Amikor mondta, amit fent írtam, iszonyú fájdalmat okozott. Napokig alig tértem magamhoz. Mert annyira érződött belőle, hogy nem szeret, hogy a terhére vagyok.

Hogy lehet ezt kibírni? Hogy lehet ezt elviselni? Értek már csalódások, fájdalmas dolgok az életben, de ennyire még soha semmi nem fájt. Csúnya dolog ilyet leírni, de még egyetlen szerettem halála sem volt ennyire borzasztó.

2013. máj. 30. 22:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

4,5 év együttélés után megcsalt...

a legjobb barátnőmmel...

a szemem láttára...

De túléltem. 10 év eltelt, férjhez mentem, és boldogabb vagyok, mint vele valaha.

2013. máj. 31. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!