Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éve párkapcsolatban élők? Szerelmesek vagytok még?
Én még szerelmes vagyok a férjembe,igy nyolc év után is....
:)
évi82 gondolom a kérdést nekem céloztad.
Nem,nem megszokás.Igazábol szeretem,szerelmes vagyok még mindig.
Igen. Pedig ezen mindig röhögtem, nem hittem hogy lehetséges.
Egyrész a társadalom beleplántálja az emberbe, hogy minden esetben átalakul szeretetté, másrészt tényleg mindig ez történt a korábbi kapcsolataimban.
De most...egyszerűen én magam is csak ámulok, hogy mi történik.
Olyan mint a legelején. Ha csak ránézek (sőt, elég csak rá gondolnom) elkezdenek "repkedni a pillangók", ha hozzámér megroggyan a térdem, és már az földöntúli boldogságot jelent, ha lesem amint tesz-vesz. Tudod, mikor az ember szeme csak úgy leragad a szerelmén, és nem tudja róla levenni, teljesen belefeledkezik.
Azt hiszem, ilyen mikor valaki megtalálja az igazit.
Remélem hogy előbb-utóbb mindenki megtapasztalja ezt az érzést!
Nem unjátok még ezt a 3 évig tart dumát??? Ezt is csak egy elkeseredett ember találta ki aki a biológiai folyamatokra fogja. Addig szerelmes az ember amíg tesz róla hogy az érzés mindig megmaradjon.
12 éve élek boldog házasságban. Még ma is szerelmes vagyok a férjembe. Mi mindig teszünk róla, hogy ne laposodjon el a kapcsolatunk, hogy mindig úgy érezzük mintha csak pár hónapja járnánk. Minden nyáron amikor nyaralunk olyan mintha nászutasok lennénk.(néha el is játsszuk)
Soha nem megy el a férjem úgy dolgozni hogy ne csókoljon meg, és ne mondja azt hogy "ugye tudod hogy bírlak ám?" (így mondjuk a szeretlek szót viccesen)
Szóval lehet szerelmesnek lenni sok év múltán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!