Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esne?

Figyelt kérdés
Most volt a szülinapom, és a páromtól csokikat kaptam. 4 éve vagyunk együtt, és én mindig gondosan utánajártam az ajándékainak, mindig azt kapta amit szeretett volna. Szóval én foglalkoztam vele, és fontos volt. Ő meg elintézi pár csokival.. ebből az jött le nekem, hogy nem volt neki fontos a szülinapom. Nem tettem szóvá, de rosszul esett. Nektek is rosszul esett volna?
2013. máj. 29. 15:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezt felejtsd el! Amúgy meg ne csak akkor legyen figyelmes ha szüli vagy névnapod van.

Ha ezeken a napokon kívül figyelmes és törődö akkor ne problémázz!!

2013. máj. 29. 15:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez csak 1 nap az egész évből! Szeret téged? Törődik veled? Ha igen, akkor nincs probléma.
2013. máj. 29. 15:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogyan adta oda, vagy milyen volt a 4 év alatt eddig. Azért azt érezni, hogy lazaságból vett "csak" csokit vagy nagyon nem volt ötlete.

Nekem a barátom nagyon figyelmes volt. Most volt születésnapom. Tudja hogy nagyon szeretem a növényeket és mondtam neki egyszer egy növény nevét amit szerettem volna venni majd mert nagyon szép cifra szinű és nagyra nő. Erre ő megvette nekem szülinapomra. Nem is gondoltam volna. :)) Elég drága lehetett, pontosan nem tudom mennyi, de mondtam neki nem kellett volna ennyit költeni rám! De nagyon örültem a növénynek, mert nagyon szerettem volna ilyet és nagyon fogok rá vigyázni.

Én tudom mit szeretne nagyon, de azt sehogy sem tudok neki venni, viszont vannak ötleteim mit adjak neki, sajátkészítésűt, illetve egyszerűbb megoldással... Én jobb szeretek ajándékot készíteni, semmint venni. De ha nincs időm már, akkor jön az alternatív megoldás.

2013. máj. 29. 15:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem is rosszul esne...teljesen igazad van

Elozo valaszolok: mielott okoskodtok, tanuljatok meg olvasni retardaltak! Eddig nem ilyen volt! Ez a lenyeg...

Szoval jah zavarna, nem normalis

2013. máj. 29. 16:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem nem zavara, hiszen valószínűleg szeretetből adta nekem azt. Lehet, hogy már kifogyott az ötletekből és azt gondolja a csokit biztos szereted.
2013. máj. 29. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!