Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek rosszul esne?
Figyelt kérdés
1 évvel ezelőtt ballagásomra egy olyan ékszert kaptam a barátomtól, ami nem tetszik, nem is hordom. Nagyon örültem, hogy gondolt rám, meg is köszöntem, de ennyi. Mostanában vannak anyagi nehézségeink. Szükségem lenne néhány dologra, de nincs rá keret. Már többször felmerült, hogy adjuk el az ékszert, ám félek, titokban rosszul esne neki. Nem vagyok az érzelmek embere, úgy gondolom, hogy ha nem használom, akkor miért ne cserélhetném le olyan dologra, ami tényleg kell? Persze ezt nem adom elő neki ilyen keményen, mert nagyon szeretem őt. Ti mit gondoltok?2013. máj. 12. 20:23
1/12 anonim válasza:
qrva rosszul esne. akkor kellett volna megmondanod, hogy nem tetszik mert akkor ki lehetett volna cserélni az üzletben.
2/12 anonim válasza:
Há' má az ékszerek sem jönnek be a csajoknál?
3/12 anonim válasza:
Nem örülnék. Mondhattad volna, hogy "Kicsim, nem tetszik, kicserélhetnénk?" és akkor visszaviszi az üzletbe, becserélik egy másikra, ami árban egyezik az előzővel. Manapság már ezt is szabad. Szerencsétlen meg 1 évig azt hitte, h mennyire örülsz neki. Csodálom, h soha nem kérdezte, miért nem hordod.
4/12 anonim válasza:
Ez nehéz kérdés,mert hiába hogy neked nem tetszik,de akkor is szeretetből ajándékba adta,úgyhogy szerintem rosszul esne neki.
5/12 anonim válasza:
inkább ne,ha nem kajára vagy gyógyszerre kell
sebet ejtesz benne belül
6/12 anonim válasza:
ballagási ajándékokat nem szokás eladni.
7/12 anonim válasza:
Ajandekot nagyon nagy bunkosag eladni... Nagyon rosszul esne neki ne tedd szerintem.
8/12 anonim válasza:
Ha megbeszélnéd vele, hogy meg vagy szorulva és az ajándékod kihúzna a csávából, lehet, hogy nem lenne ellenvetése.
9/12 A kérdező kommentje:
Ó, én már akkor is mondtam neki, hogy nagyon nem az én stílusom... :) Nem is hordok nagyon ékszereket, meg nem is vártam, hogy pénzt pazaroljon rám. Csóró lány vagyok, nem fogok 30 ezres fülbevalót hordani... :D Igazából én is érzem, hogy ez nem annyira helyes, nyilván ezért is tettem fel a kérdést, de tényleg kell a pénz, más megoldást nem látok. Még meggondolom.
Köszi a véleményeteket!
2013. máj. 13. 06:24
10/12 anonim válasza:
Talán vállalj munkát, és lesz pénz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!