Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Én reagálom túl, vagy nektek is rosszul esne?
4 éve vagyok együtt a barátommal,együtt is lakunk kb. 1 éve.
A minap szóvá tettem neki,hogy nagyon zavar,hogy már nem simogat meg csak úgy spontán,ha meztelenül elmegyek mellete,akkor sem mutatja jelét kezdeményezésnek....erre az volt a válasza,hogy már megszokta a testem :-S
Nekem ez fájt,mert én kívánom az ő testét ugyanúgy,mint régen.Szerinte 4 év után ezen semmi csodálkoznivaló nincsen,hogy már megszokott...
Nekem ez rosszul esik,mert nem érzem már magam szépnek,és kívánatosnak.Ennek most tényleg így kell lennie 4 év után? :-O
(Nincs ebben tapasztalatom,ő az első kapcsolatom)
A látványát egy idő után én is megszokom, de ez csak annyiban nyilvánul meg ha nem teszi szét a lábát, akkor nem áll fel azonnal... :D
De amúgy én ruhában is szoktam simogatni:)
már megszokta a testem = megunta
Ha 20 éves házasok lennétek, ez normális lenne. Fiatalon nem igazán az.
De az se normális, hogy az ő véleményétől függ, hogy kívánatosnak érzed magad, vagy nem.
9 éve ismerem a párom, 7 éve vagyunk házasok. 2 gyerek. De ha lehajolok (ruhában) még mindig nem állja meg, hogy alám ne nyúljon. Engem ez végtelenül irritál, annál is inkább, mert már a 2 éves fiam is eltanulta tőle...
Hát, ha pucéran mutatkozol előtte, és nem mutat érdeklődést, az mindenesetre fura.
Köszi az eddigi válaszokat!
Sok gond van abból,hogy ő nem az a bújós,ölelgetős típus,amilyenre én vágynék.Amióta összeköltöztünk előjönnek ezek a problémák,hogy én több odafigyelést,babusgatást igényelnék,de ő másképp mutatja ki a szeretetét,nem testi érintésben.
Csak nekem ez fontos lenne.
Nálunk olyan,hogy csak úgy megsimogatna,amikor ruhában vagyok,hát olyan nincs :-S
Régen persze más volt a helyzet,de aztán alább hagyott nála a lángolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!