Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én látom rosszul? Én reagálom túl?
de ez egy alkalom,vagy rendszeres lesz h.heti 2 nap a gyereké
ha csak 1 alkalom akkor túlreagálod.
1. Túlreagálod, nem is kicsit.
2. Mi az, hogy a te szavadnak kéne elsőnek lennie?!
3. Nem az exével szervezett programot, hanem a gyerekkel.
4. Előtte való nap megtudtad, hogy a közös program le van fújva.
5. Még ha barátságból lett ez a szerelem, akkor sem lenne szabad,hogy 3 hét után ekkora arcod legyen. Úgy látszik, álszent vagy, nem is a gyerek az első..
szokj hozzá
egy gyerekes apukától, aki ráadásul jóban van az exével nagyon sok ehhez hasonló dolog várható még akár 1 év múlva is, amikor már vanjogod szólni bármiért
a kérdés: el tudsz e mjd fogadni hosszabb távon egy férfit egy másik nőtől gyerekkel
tehát te mennyire vagy kompromisszumképes, amit mennyire tudssz középúton tartani, tehát hogy azért túlságosan sokmindent nem szabad eltűrni sem.
te életed, te döntésed, te gondjaid és nem az apukáé, nem az exé
bármi ami rossz, magadat hibáztathatod, mert ezt te vállaltad be.
nem akartam kemény lenni, remélem nem bántottalak meg vagy ilyesmi
"Számomra a gyerek az első, ezt meg is mondtam neki,hogy elöször a gyerekkel legyen aztán jöhet hozzám."
Akkor ne rinyálj.
Féltékeny vagy!!!!!!!!!!!!
Hihetetlen módon túlreafálod, pedig semmi jogod sincs hozzá, mivel a párod és az ő volt párja a gyerek jövőjét, életét nézik közösen, és az nagyon jó dolog, hogy jóban vannak, mivel azt a gyerek is érzi, hogy anya és apa barátok, és nem fogják egymás ellen uszítani a gyereket. neked meg még igencsak a háttérben a helyed, és mindig a párod számára a gyermeke lesz az első, amit ne felejts el. meg nem mindig minden mehet forgatókönyv szerűen! sztem kicsit viselkedj felnőttként... ha a párod szeret, akkor te is fontos vagy a számára, csak neki több dolog van amihez igazítania kell az életét. Segítsd őt mint hogy hisztizz, és hátráltasd, mert nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!