Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esett. Nektek is rosszul esne? Vagy túl reagálom?
szerintem nem reagálod túl... én ha szakítok valakivel első dolgom kitörölni minden emléket. 1. nekem így sokkal könnyebb 2. az ilyen helyzeteket elkerülöm.
de emiatt ne szakíts vele. és előző válaszoló! miért ne turkáljon a cuccai közt? elvileg nem lehetnek egymás előtt titkaik...
szia! nekem is nagyon rosszul esne.
az én barátomnak is van még egy csomó cucca az 5 évvel ezelőtti csajától.
de arra kezdek rájönni, h a fiúk ilyenek, elfelejtik, csak úgy megvan, de nem érdekli őket már stb.
de én nagyon sírtam volna a te helyedben az biztos :(
egyszer én is észrevettem egy régi tárgyat egy volt bnőtől, de én elmondtam, h láttam és h megkérdeztem h miért van ott és miért nem mondta el nekem. és az volt a válasz, h akkor nekem tök rossz lett volna. csak a fiúk ilyenkor azt nem értik, h az sokkal rosszabb, ha vmit elhallgatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!