Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esett. Nektek is rosszul esne? Vagy túl reagálom?
A barátom előttem 4 hónapig egyedül volt...együtt voltunk már 2 hónapja kb (szóval már fél éve nem volt együtt az exéval, volt ideje elfelejteni) és keresett egy számot a telefonjában...talált egy olyat hogy Angyalkám, ahol nem az én számom volt!!! Azt mondta nem is tudta hogy elfelejtette kitörölni a volt bnője számát!!! A pasik ilyenek... Elfelejtenek olyan dolgokat, amik kiszúrják a szemüket!
Gondolj bele ki tudja hány kép volt a telefonjában (10-500 között akár...én nem tudhatom) teljesen érthető hogy nem pörgeti végig őket hogy maradt e ott valami! Egy "A" betűs nevet a telefonköynv elején nem vett észre a barátom, soksok kép között egyet majd pont észrevesznek a pasik...
Hát nem tudom. Szerintem túlreagálod. Nekem is volt hogy bennemaradt a telómban az exem képe mert teljesen elfeledkeztem róla. Miért ne lehetne emlékünk az exünkről? Akkor most az összes ajándékot amit kaptam ki kellene dobnom? Én megtartom mindet, sőt a közös fényképek is megvannak a számítógépen. A párom ebből nem csinál problémát.
Miért van ez a hülye mánia, hogy egy új kapcsolat kezdetén húzzuk le a wc-n a múltunkat? Aki szeret az elfogad a múltammal együtt, és ha én meg akarok tartani valamit ami kedves a számomra (attól függetlenül hogy már nem vagyunk egy pár), akkor megtartom. Igaz a telefonomból kitöröltem azokat a képeket, de csak hónapokkal utána hogy összejöttünk, mert egyszerűen nem ez az első gondolatom, hogy mindentől szabaduljak meg ami vele kapcsolatos.
Köszönöm a válaszotokat és igazatok van.
Lehet,hogy túl reagálom,de azért még is könnyebb neki is,hogyha ha kitörölné,de egy valamit nem értek,hogy mikor mutatott egy képet a haverjáról meg magáról,szóval egy közös kép róluk és pont az előtt a kép előtt volt a csókos kép...szóval ha kikereste a képet,h megmutassa, csak észre veszi,nem?Nem tudom,hogy szóljak-e érte vagy sem?:/De lehet,hogy inkább rá hagyom...
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Ja és még az utolsónak:
Persze nekem is van az exemtől ajándék,ami meg is van, én se dobtam ki,de azon kívül semmi más!Az is a szekrényben elrakva.
Szerintem se kell lehúzni a wc-n a múltunkat,de azért legalább elrakni és a képeket meg kitörölni,vagy esetleg azokat is el rakni egy dobozba...
Elhiszem, hogy rosszul esik, de: 1. minek turkáltál a cuccai között? 2. nekem is voltak képek a telefonomban, amin ketten vagyunk lefotózva az exemmel és nem direkt hagytam benne, hanem mert egyszerűen megfeledkeztem róla. erre nem is gondoltál? különben is, 2 hét még semmi, ez az az időszak, mikor még nagyon kialakulóban van egy kapcsolat, és nem róhatunk fel a másiknak az égvilágon semmit. én nem tulajdonítanék ennek ekkora jelentőséget. ha hónapok múlva sem törli ki, akkor esetleg szóvá tenném.
ja úgy mellesleg: nekem a mai napig megvannak a közös képek az exemmel, nyaralásokról, bulikról..stb de nem törlöm ki, mert marhaság kidobálni az emlékeinket. imádom az új páromat, de nem törlöm miatta ki a múltamat.
Köszönöm szépen utolsó válaszoló,igazad van.
Akkor nincs miért aggódnom eddig,de ha továbbra is meglesznek(tudom nem volt szép,hogy megnéztem a képeit)akkor majd lehet szóvá teszem neki.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!