Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Én reagálom túl, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Én reagálom túl, vagy nektek is rosszul esne?

Figyelt kérdés

4 éve vagyok együtt a barátommal,együtt is lakunk kb. 1 éve.

A minap szóvá tettem neki,hogy nagyon zavar,hogy már nem simogat meg csak úgy spontán,ha meztelenül elmegyek mellete,akkor sem mutatja jelét kezdeményezésnek....erre az volt a válasza,hogy már megszokta a testem :-S

Nekem ez fájt,mert én kívánom az ő testét ugyanúgy,mint régen.Szerinte 4 év után ezen semmi csodálkoznivaló nincsen,hogy már megszokott...

Nekem ez rosszul esik,mert nem érzem már magam szépnek,és kívánatosnak.Ennek most tényleg így kell lennie 4 év után? :-O

(Nincs ebben tapasztalatom,ő az első kapcsolatom)

2012. dec. 14. 19:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Jajj,nem mászálok meztelenül! :-D :-D

Ezt arra értettem,hogy fürdésnél...Pl: csak felöltözöm mondjuk hosszasan (direkt,hátha előcsalogatom belőle a vadállatot),vagy hosszasan próbálgatok v.mi ruhát előtte...De nem nagyon hatásos.

mondjuk mi mindig együtt fürdünk.Ez talán közrejátszik :-O

2012. dec. 14. 20:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva volt tőle, azt hiszem én is kiakadtam volna nem kicsit :S

Nem hiszem azt, hogy 4 év után így kell lennie lehet, hogy már kiábrándult belőled?

Bocsi, nem akarlak bántani, de ez fura.. nagyon fura és nagyon bántó dolog ha a párod ilyet mond.. :/

Kérdezz rá komolyabban, hogy ez mi is volt most tőle?!

2012. dec. 14. 20:02
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen,szerintem is fura...Pont ez jutott nekem is eszembe,ha már 4 év után megszokta a testem,akkor két év múlva mi lesz? Félévente lesz szex? :-D

Még csak 21 éves vagyok,vágynék arra,hogy kimondja,hogy csinosnak lát.Ha esetleg ezt szóvá teszem neki,akkor mindig mondja,hogy miért akarom ezt tőle hallani? Hiszen neki tetszem nagyon,csak nem érzi azt,hogy ezt mondogatnia kellene....

2012. dec. 14. 20:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Talán túlságosan el van kényelmesedve, és nem érzi úgy, hogy meg kell téged szereznie, hiszen már az "övé vagy". Mikor akarja majd mondani, ha otthagytad? Na akkor már hiába mondaná, hogy szép vagy. Az ember sosem értékeli igazán azt, ami már hosszabb ideje úgy érzi,hogy övé. Pedig nagyon is fontos, hogy a férfi éreztesse a nővel, hogy szereti és csodálja őt és a testét, és kívánatosnak tartja. Enélkül nem működhet semmi. Enélkül az együttlét sem az igazi. :/ Próbálj beszélni vele, más megoldás nincs, ha magától nem érti meg, hogy ez fontos dolog,é s nem mondhat neked ilyet, hogy már megszokott.
2012. dec. 14. 20:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem testi erintesben mutatja ki a szeretetet? Akkor hogyan? Az arulkodik a legjobban! Mondani konnyu!

Amugy a sajat tapasztalatombol kiindulva, persze tudom, nem vagyunk egyformak, de mar tenyleg kiszeretoben van beloled.

$ ev utan ennek nem kellene igy lennie.

Persze, irtad, hogy 21 eves vagy, gondolom os se lehet nagyon sokkal tobb. Sajnos ebben a korban termesztes, hogy senki nem akar meg lehorgonyozni veglel.

Kicist vegyel vissza a meztelenkedesbol. Ne lasson annyit. Vegyel vissza a szexbol is egy idore. Adj neki teret, hogy hianyolhasson, hogy hianyolhassa a tested. Mert szerintem, ha most nyomulsz, azzal meg inkabb rontasz a helyzeten.

2012. dec. 17. 11:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért most itt pár dolgot tisztázni kéne. Lehet, neked az érintés és társaik a szeretet-nyelved, neki nem. Ennek nézz utána, ha nem ismered ezt, mert sok problémát tud tisztázni. :)

Másik, hogy teszel azért, hogy tetsszél neki? Mert oké, amíg az újdonság varázsa tart, addig a középszerű testek is csodálatosak, mert hát Ő hozzá tartozik, de azért ha kitisztul a kép, akkor csak "egy test" marad. Ha átlagos, (és itt most nem valami végtelenül kövér-sovány-snassz dologra gondolok) a tested, akkor az szimplán átlagos.

Mi exemmel mindig próbáltunk egymásnak tetszeni, hiába telt el több év, nem volt olyan, hogy jó még betolok egy tál sütit, mit számít az a plusz 5-10 kiló, ha szeret akkor úgyis tetszem neki... Fenét, mindig kell igyekezni, több év után is. Imádtuk a másik testét, mert tényleg tetszett és sosem tudtunk betelni vele, és hiába szexeltünk már többezerszer, a többezer plusz egyedik alkalom is feltüzelt, mert egyfolytában arra ment ki a játék, hogy felhúzzuk, hogy újra elcsábítsuk a másikat.

Ez két emberes dolog persze, de nekem ez jutott még eszembe, hátha. Remélem valamit segít.

2012. dec. 17. 11:59
 17/17 A kérdező kommentje:

12 évvel idősebb nálam,de nem hiszem,hogy azért,mert 30 fölötti már kevesebb kellene,hogy legyen az igénye a szexre.

Mondjuk utoljára december 6.-án voltunk együtt,azóta semmi...Voltak az elmúlt hétben olyan vitáink,olyan mondataim,amik őt (állítása szerint) nagyon megbántották.

Azt mondta,hogy amiért ilyen rossz köztünk a hangulat,addig ő nem kívánja a szexet.

Nem vagyok kövér,sőt vékony vagyok,nem hanyagolom el magamat,főleg mostanság igyekszem neki tetszeni,de mindig csalódom.

Azt hiszem nem szeret már engem,csak jobb lenne,ha ezt ő végre egyértelműen megmondaná,és akkor nem reménykednék,hogy még valamikor helyreáll köztünk a viszony. Mert ő azt mondja,hogy idővel ez változni, idővel rendbe jöhetnek majd a dolgok.

Nagyon fáj,hogy ilyen elutasító minden közeledésemre.

Még rosszabb,hogy mindezt úgy teszi,hogy azt mondta nekem,hogy nagy tervei voltak ezzel a kapcsolattal. :-(

2012. dec. 17. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!