Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne? (Többi lent)
Sziasztok!
Párommal már 3 éve ismerjük egymást,de úgy igazán 10 hónapja jöttünk össze.Karácsony tájékon 5-6 hónaposok voltunk,és ő kijelentette,hogy senkinek nem vesz semmit karácsonyra,mert nem szereti ezt a "kamu" ünnepet.(Ebbe ne menjünk bele).Elfogadtam,rendben...Tőlem azért kapott ajándékot.
Aztán most volt az ő szülinapja (2 héttel az enyém előtt).Én elvittem étterembe,csináltattam neki tortát is és ajándékot is kapott.
Most volt hétvégén az én szülinapom,és sajnos pont úgy alakult,hogy csak másnap voltunk együtt.Azóta meg eltelt lassan 1 hét.És semmi.A szülinapomkor éjfél után 1 perccel felhívott és felköszöntött,azóta semmi.Másnap,amikor találkoztunk,akkor sem mondta személyesen,és még egy szál virágot vagy valamit sem kaptam.Tudom,hogy mostanában nem áll jól anyagilag,de egy virágba még nem halt bele senki,2 naponta cigit venni meg csak futja.3 hete pedig egy szórakozó helyen voltunk,ahol 2 kört is fizetett,6 embernek.
Nagyon rosszul esett ez az egész,a mi családunkban a szülinapozás "nagy" eseménynek számít.
Szerintetek sokat vártam tőle?
Elgondolkodtató, lehet hogy le kéne vele ülnöd, megbeszélni ezt a jelenséget.
Mert hát kéne viszonozni a törődést, hiszen párkapcsolatban éltek vagy mi!?
Azért az elég kiakasztó, hogy minden másra/másokra van pénze de a barátnőre nincs!
a férfiak nem egyformák, nézd nálunk ő elfelejtette a gyerekeiét is, hogy az enyémet, hát az lényegtelen, aztán egyszer a gyerekek nem mondtak neki semmit a saját születésnapján, nagyon sérelmezte, ő elvárta
én ilyenen már nem lepődők meg, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!