Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire esne az rosszul, ha a párotokkal valami rossz történik és nem a párjához rohan vigasztalásért hanem pl a nővéréhez?
attól függ milyen a probléma, ha úgy érzi a nővéréhez kell először rohannia akkor menjen hozzá, ha az apjához akkor hozzá...
én úgy gondolom, hogy amíg egy pár még nem él közös háztartásban addig a problémákat nem feltétlenül kell megosztania a másikkal rögtön ha ő azt úgy érzi, ennyi szabadsága igazán lehet mindenkinek....
Mióta vagytok együtt? Lehet, hogy még túl rövid a kapcsolat ahhoz, hogy minden bizalmas dolgát veled beszélje meg. Vagy egyszerűen egy olyan dolgot akar megbeszélni, ami "családi" ügy, és csak a nővére tud normális tanácsot adni.
Mondjuk volt egy időszak a kapcsolatunkban, amikor én is féltékeny voltam a "barátom" nővérére. Ők nagyon jó testvérek, és akkoriban keveset találkoztak, hiányoztak egymásnak. Így folyton azt hallgathattam, hogy "a nővérem így, a nővérem úgy". Pl. elmentünk nekem ruhát vásárolni, és 10 percenként szólt egy ilyet, hogy "a nővérem is ezeket szereti", "a nővéremnek ilyen van, nagyon jól áll neki, próbáld fel te is!" "ezt vedd meg, a nővéremnek is ilyen van". Hozzáteszem, teljesen más a stílusunk a nővérével. :) Na meg sokszor, ha náluk voltunk, hármasban akart filmet nézni, hármasban akart elmenni sétálni... Már komolyan azt hittem, hogy belé szerelmes, nem belém.
Aztán szerencsére megjavult a helyzet, de tudom, milyen az, mikor úgy érzed, hogy nem te vagy neki a legfontosabb... nem túl jó érzés!
2. vagyok
értelek..
és minden esetben így van? vagy csak egyszer fordult elő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!