Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz körökben mozgok, vagy tényleg ennyivel több férfi van mint nő?
Szórakozohelyeken, de szimplán utcán is...:/
a minap pl délután sétáltam a főutcán (egy közepes városban lakom) és rengeteg férfit láttam....alig alig lányt, pl sulis korúakat is, és kb ha volt 2 csaj, akkor egy 10 fős fiubanda követte...
De szórakozohelyeken sem jobb a helyzet:
sokkal több a pasi mindig, és ha vna pár helyes lány, akkor mindjárt 20 na veszik őket körbe...:/
nemértem miért van ez...ennyire felborult a nemek egyensúlya? vagy csak mindne lány otthon ül??? :(
alighanem akkor tényleg a hellyel van a baj?
egyik discos élményem kiábrándító volt. bementünk és kb 30 pasi pultot támaszt, és 2 lány volt össz visz, és sokkal az éjszaka további részében sem változott az arány..:/
azthallottam hogy pl pesten a nők vnanak többségben egy szórakozohelyen. ez valóban így van?
hát papíron több nő van kis országunkban,mint férfi :)
de szerintem a lányok meg úgy érzik,hogy nőből van több.
Járj olyan helyekre,ahol több a nő: bevásárlóközpontokban pl nem sok pasi szokott mászkálni, meg olyan konditermekbe, ahol sok ilyen "csajos" óra van, és ott nézelődj.
"Magyarországon ezer férfira 1.105 nő jut, minthogy a népesség 52 százaléka nő"
Keress más helyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!