Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék, hogy kimutassa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy kimutassa érzelmeit a barátom?

Figyelt kérdés

Barátom minden találkozáskor azonnal megkíván.Minimálisra akarná a csók,ölelés,szeretgetés dolgot.Évek óta távkapcsolatban vagyunk,hétvégente találkozunk.Elmondása szerint alig bírja már,legyünk együtt először,utána meg már ölelkezhetnénk stb.(elmondása szerint)ehelyett álmos,elalszik tv-t néz...és ez a bújásos dolog alig van.Unom már,én szeretetre vágyom amikor találkozunk,először is örülni egymásnak...utána persze később lehet más is.

Tudom,hogy szeret,mondja gyakran...de miért nem lehet normális sorrendben...úgy ahogy az egy nőnek jó?

Mit tehetnék hogy ez változzon? Többször mondtam már nem-et a dologra(vagyis nagyon sokszor)de mindig eléri,hogy előbb együtt legyünk...utána meg lesz*r.:-(

Szomorú vagyok emiatt.:-( Nem tudom,hogy tudnék ezen változtatni.:-( Segítsetek!!!

2013. jan. 3. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak a szexre kellsz neki, sőt.. :S
2013. jan. 3. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom nálatok hogyan zajlik a dolog, de általában, jó esetben a csók ölelgetés stb... az előjátékba is beletartoznak. Vagy ti csak bugyi le aztán jöhet a mehet?

Próbáld nyújtani az előjátékot, úgy még jobb lesz a vége.

2013. jan. 3. 14:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Rövid előjáték van. Csak ha majdnem 1 hétig nem látjuk egymást,akkor máshogy kéne történnie a dolgoknak.Pl.miután leteszi a szobába a táskáját barátom,utána ihatnánk kávét,ehetnénk,beszélgethetnénk stb.utána meg történhet bármi. De nem úgy,hogy bemegyünk a szobába,ledobja a táskát és barátom azonnal belevág/na az előjátékba 1perc találkozás után.
2013. jan. 3. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Jaaj, ez a srác még nem nőtt fel, melletted nem is fog.
2013. jan. 3. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!