Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Van ötletetek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van ötletetek hogy miért nem mutatja ki a barátom az érzelmeit?

Figyelt kérdés
Sosem mondja hogy szeretlek ,de még egy bókot sem hallottam még tőle. Lehetséges hogy azért mert az előző barátnője átverte és most fél kimutatni mit érez? mert amúgy biztos hogy szeret ,ebben 100%-ig biztos vagyok.
2012. dec. 8. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Tipikus női kombinálás, amit csinálsz ugye tudod? A férfiak egyszerűbben működnek mint ahogy azt leképezed a fejedben. Ha egy férfi szeret, szerelmes beléd és odavan érted, azt ki fogja feléd mutatni, tök mindegy, milyen csalódások érték eddig.
2012. dec. 8. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
kimutatni es kimondani nem ugyanaz. ha a viselkedesebol azt szuros le hogy szeret, akkor szeret.
2012. dec. 8. 14:00
 3/5 A kérdező kommentje:
pedig látom rajta hogy szeret csak valamiért nem mutatja ki. Multkor mikor együtt aludtunk arra ébredtem fel hogy az arcom símogatja és hozzám volt bújva. Ehhez hozzáteszem hogy még NEM volt szex.
2012. dec. 8. 14:02
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi 14:00 :)
2012. dec. 8. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Gondolom neked sem mindegy, hogy olyan értelemben szeret-e, hogy kedvel, bír emberileg vagy szerelmes-e. Mert abból amit írtál, ez nem egyértelmű. Én is voltam olyan pasival, aki bújt hozzám, simogatott, szeretgetett, de aztán kiderült, hogy nem szerelmes, csak simán szeret, ragaszkodik. Mondjuk, ha nem is bókol... Én nem bírnám egy érzelmi nullával sokáig, az biztos. Nekem fontos, hogy egy pasi éreztesse, hogy gyönyörűnek és kívánatosnak talál. Szóval szerintem vagy nem szerelmes beléd olyan hű de nagyon a pasid vagy nagyon éretlen még és fingja sincs arról, hogy működnek a nők.
2012. dec. 8. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!