Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki fiatalabb nálam, és egyszerűen nem mutatja ki az érzelmeit (gondolom nem meri). Mit csináljak, hogy egy kicsit is éreztesse velem, hogy akar tőlem valamit?
Figyelt kérdés
Engem nagyon érdekel a srác, 2 hónapja elvagyunk, még nem történt semmi, csak ismerkedés, beszélgetés. A talikon mindketten jól érezzük magunkat (én legalábbis úgy vettem észre, meg nem 'követelné' a következő 'randit', ha nem tetszene neki), viszont az zavar, hogy nem mutatja ki, hogy bejövök-e neki... Szokott hülyéskedni (vagyis remélem viccnek szánja), ha elmegy mellettünk egy lány olyanokat mond, hogy milyen jó a feneke, stb. és mindig megkérdezi, hogy féltékeny vagyok-e, amire a válaszom természetesen az, hogy nem, de akkor sem értem miért csinálja ezt, és miért nem rám koncentrál.? Annak ellenére, hogy fiatalabb nálam, ez nem igazán látszódik meg, mert a koromhoz képest gyerekesebben viselkedem, állandóan hülyéskedek, meg nekem nem jönnek be a komoly pasik. Szerintetek mi legyen? Hagyjam, várjam meg, amíg erőt vesz magán, és kimutatja az érzelmeit?2010. márc. 7. 12:21
1/4 anonim válasza:
Amit leírtál, az engem arra enged következtetni, hogy próbálja felhívni magára a figyelmedet. Viszont nem kapja meg azt a pozitív visszajelzést, amit vár, ezért nem lép. Ezt egy idő után meg fogja unni. Te is jelezhetnéd neki, hogy jó úton halad!
Sh.
2/4 anonim válasza:
jót nevettem engem általános iskola jutott eszembe amikor ha egy srácnak tetszett egy lány meghózta a haját meg folyton szekálta.. :)nemtudom hány évesek vagytok de lehet ő még éretlen ahhoz hogy egy romantikus estét rendezzen és gyertyafénynél közölje veled hogy szeret :)
és igaza van az előttem szólónak, neked is bátortani kell ő nehezebb helyzetben vagy mint te hiszen egy idősebb lányra nyomul
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok! Én 20 éves vagyok, ő 17 éves.
2010. márc. 7. 20:40
4/4 anonim válasza:
Akkor egyértelmű, hogy neked kell lépned.
Hívd el valahova ismerkedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!