Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vezessem rá a kedveseme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá a kedvesemet, hogy jobban kimutassa az érzelmeit?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy szeret. Főleg így 5 év után. Szerencsések vagyunk, mert nem hűlt ki a kapcsolatunk.

Csak éppen nem képes jelezni felém a szerelmét, ragaszkodását. Nekem egy kicsit több törődésre, babusgatásra lenne szükségem, és nem csak olyankor, amikor szeretkezni szeretne velem.

Próbáloztam már a ragaszkodós-tapadós szeretetkimutatással, valamint az ellenkezőjével, a hideg jégkirálynő viselkedéssel is, hátha rájön, mit szeretnék tőle, de egyik sem érte el a kívánt hatást. Természetesen szóban, érthetően és világosan is közöltem vele a dolgot, mert, ugye, a pasik csak abból értenek :), de ez sem jött be.

Találkoztatok ezzel a problémával? Sikerült megoldani? Nagyon megköszönnék bármilyen tippet:)

2009. márc. 17. 23:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt ilyen egy időben, tudtam h szeret a barátom, de ezt soha nem mondta ki, vagy testiségen kívül nem is utalt rá. sokáig nem mondtam el neki mi bánt, mert azt hittem ha elmondom és ezentúl kimutatja, akkor nem azért fogja tenni, mert úgy is gondolja, hanem mert én úgy szeretném.

én végül megbeszéltem vele, de nekem az első után értette miről van szó, azóta még tökéletesebb az egész :)

talán annyit tudnék tanácsolni h hozd fel többször is, ne higgye h ez pillanatnyi kívánság tőled, bármilyen elzárkózó is max nem ír minden nap szerelmes verset hozzád :D de vhogy csak ki tudja mutatni.

mondd neki, h sokkal inkább nőnek éreznéd magad, ha ezt tenné, több önbizalmad lenne, szexibbnek éreznéd magad és felszabadultabb lehetnél pl az ágyban is (nem baj ha nem teljesen így van, de hátha ebből érteni fogja a lényeget:)

2009. márc. 18. 01:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ általában ilyen vagy csak "front" van? mert van aki az a csendesebb fajta és nem szeret áradozni a szerelemről .
2009. márc. 18. 13:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: nagyon köszönöm a tanácsot, mindenképp próbálkozni fogok:) Nagyon hasznos volt a válaszod!

Második válaszoló: sajnos általában ilyen, nem csak hóbort nála. Kéthavonta egyszer emlékeztetem, hogy kicsit több "szeretgetés"-re lenne szükségem, ő azt mondja, hogy jó és azzal annyi...nem változik semmi.

Várom a további válaszokat, tanácsokat!

2009. márc. 19. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!