Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá hogy öszintén kimutassa mit érez irántam?
Figyelt kérdés
nagyon szerelmes vagyok egy lányba de ö nagyon "hideg" velem szemben azt mondja szeret de sohase kaptam töle egy igazán forró csókot pedig én mindent megteszek ezért. hogyan hozhatnám elö a legmélyebb érzéseit?2010. jún. 9. 15:55
1/6 anonim válasza:
Ez ennyi akkor..
Mostani párom első perctől kezdve olyan forrón ölel csókol mint soha senki eddig - ebből is érzem hogy ő az igazi
22F
3/6 A kérdező kommentje:
én is igy hiszem de szeretném rávenni hogy mutassa ki!
2010. jún. 9. 16:04
4/6 anonim válasza:
Ez baromság. Igenis szerethet attól még. Vannak iylen emberek, akik félnek kimutatni az érzéseiket, ezért nem is teszik. De attól hogy külsőleg nem mutatja, belül még intenzíven szerethet.
Csak azért mondom mert én is ilyen vagyok/voltam..
5/6 A kérdező kommentje:
de még mindig nem kaptam választ a kérdésemre
2010. jún. 9. 16:17
6/6 anonim válasza:
Ne "vedd rá", képtelenség. Hagyd, hogy járja az útját, és ahogy gondolod, reménykedj, vagy külön utak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!