Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem érezteti hogy szeret? Már elég rég ota együtt vagyunk minden rendben eddig a kapcsolatunkban csak én jobban igénylem azt hogy kimutassa amit érez irántam.
Felejtős kapcsolat ez.
Bocsánat, ha tömör voltam és fáj, de az aki igazán szeret téged, az veled akar flörtölgetni.
Én nő vagyok és mindig imádtam flörtölgetni, mert nem szerettem a párom, nem volt semmi izgalmas a kapcsolatunkban.
De már megismertem az igazi hozzámvalót, aki mellett nincs ilyesmire szükségem, úgy nézek a férfiakra mint egy hal.
Munkámból kifolyólag sok embert ismerek, és azoktól az emberektől hallok ezt-azt.
Van egy pasas, híres "celeb", családja is van, műsora is...szóval gurul a szekere.
Évek óta prostikhoz jár kielégíteni az extra vágyait, ugyanis -mint elmondta az egyiknek, akihez sokat járt vissza- ezt a perverzitását soha nem fogja kiadni sem komoly barátnőnek, sem feleségnek, nehogy később támadási felület lehessen egy perben. Meg egyébként is...
Azt is mondta, hogy neki erre mindig igénye lesz, ő mindig prostikhoz fog járni, otthon soha nem tudhatja meg az asszony. A feleségnek mindent megad, cserébe heti pár nap szabadságot kér. A felesége biztos nem tud ilyesmiről, ő csak megadja a jogos szabadságot, amire állítólag mindenki vágyik.
Érdekes, én nem. Nekem az az öröm, amikor a szeretett kedvesemmel vagyok. És neki is, amikor velem van. Egyszerűen egymással szórakozunk a legjobban, félévente 1x megy sörözni a barátaival, amikor megbeszélik egymással az elmúlt hónapok történéseit. A mindennapi sörözéseket velem teszi, amik után nagyokat szexelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!