Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elvagyok keseredve. Mit kellene tennem?
Van egy 'kiszemeltem', akibe nagyon beleszerettem. Nem tudom, hogyan kerüljek közelebb hozzá. Viszont nem merek nyitni felé, mert nem szeretnék pofára esni. Próbáltam felvenni vele a kapcsolatot egy közösségi portálon, ahol csak pár, "semmit mondó" üzenetet váltottunk. Legutóbb csak pár óvatos pillantást ejettünk el mind a ketten, és beszélgettünk (amikor elváltunk egymástól, megsimogatta az arcom), legutóbb, amikor írt az üzenetet így kezdte: 'Drága ...!'
Mit tegyek? Felejtsem el? Hónapok óta szenvedek, mert nem tudom, mi lenne a helyes...
Ha lány vagy: tegyél egyértelmű utalásokat pl "Szívesen megnézném ezt a filmet egy helyes sráccal"
Ha fiú vagy: szedd össze végre magad, vegyél egy nagy levegőt és hívd el valahova a csajt.
Engem rendkívüli módon frusztrál ez. Nem tudom, hogy ez a nőkben alapból benne van, vagy a feminista felmenőik nevelték beléjük azt, hogy nekik semmit nem kell tenni, majd a férfi csúszik-mászik előttük, de a lényeg, hogy ez hiba.
Mindennél többre tartom azt a nőt, aki elém áll és a szemembe mondja, hogy mit akar: nem célozgat, nem küldözget jeleket, nem írja körül, hogy mire van szüksége, hanem megfogalmazza egyszerűen, érthetően.
Odaállsz elé - nem a facebookon írod neki - és közlöd, hogy ez a helyzet, ezt és ezt szeretnéd. Vagy viszonozza, vagy nem. Ha igen jól jártál, ha nem, akkor teljesen mindegy, hogy egyszer őszinte voltál, vagy most itt hisztizel, hogy nem tudod, mit csinálj...
A gyengéket leköpik a földön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!